Nellim, Wilderness Hotel Nellim

350 kilometer boven de poolcirkel, op nog geen 10 kilometer van de Russische grens en dicht bij het Inari meer ligt Wildernis Lodge Nellim. Wildernis Lodge Nellim biedt moderne accommodaties met een prachtig uitzicht op Fins Lapland.

De kamers van Wildernis Lodge Nellim zijn ingericht met houten lambrisering, aardse tinten en dekens met afbeeldingen van rendieren. Alle kamers bieden gratis WiFi en een eigen badkamer met een douche.

Klik op de foto's om erachter te komen welke foto bij welke accommodatie hoort.

- Nellim Wildernis kamer: 2 enkele bedden of 2 persoonsbed en eigen badkamer
- Familie suite 201: 2 enkele bedden, kitchenette, openhaard en eigen badkamer
- Familie suite 205: 2 persoonsbed en eigen badkamer
- Familie suite 401: 2 enkele bedden en aparte slaapkamer met 2 bedden, openhaard en eigen badkamer
- Nellim Log suite: in elk gebouw zitten 4 appartementen met een 2 persoons bed en loft met 2-3 enkele bedden, badkamer en prive sauna
- Log cabin: 2 persoons bed en loft met 2-3 bedden, badkamer met prive sauna en openhaard en kitchenette
- Huisje Lusma en Nuora: woonkamer met bed en bank, openhaard, kitchenette, alkoof met 2 persoonsbed, badkamer me elektrische sauna
- Appartement 301: 2 slaapkamers met 2 enkele bedden, keuken, badkamer
- Appartement 302: 2 slaapkamers met 2 enkele bedden, kitchenette, badkamer met elektrische sauna en jacuzzi
- Appartement 303: 3 slaapkamers waarvan 2 met enkele bedden en 1 met 2 persoonsbed, kitchenette, badkamer met elektrische sauna
- Log cabin Peska: 2 slaapkamers met 2 persoons bed en 3 enkele bedden, openhaard, kitchenette, badkamer met sauna
- Log cabin Kasari: 3 slaapkamers waarvan 2 met 2 persoonsbed en 1 met 2 enkele bedden, openhaard, kitchenette, badkamer met sauna
- Aurora Lakeside Villa: 4 slaapkamers, kitchenette, prive sauna en badkamer 
- Aurora Bubble: 2 enkele bedden en toilet, beperkte ruimte voor bagage maar wel een volledig glazen dak
- Aurora Kota: 2 persoonsbed, toilet en beperkte ruimte voor bagage. U heeft een glazen dak en de accommodatie is geïnspireerd op de Sami tenten.

Het personeel van Wildernis Lodge Nellim kan u helpen met het boeken van activiteiten als sneeuwscootersafari's, nachtelijke wandeltochten of een bezoek aan een rendierboerderij. In de buurt liggen diverse langlaufloipes. Bij de accommodatie kunt u kano's, roeiboten en ski's huren.

Het zomerrestaurant van Wildernis Lodge Nellim serveert klassieke Finse gerechten en Sami-specialiteiten. De open haard zorgt voor een knusse sfeer.

De Russische grens bevindt zich op slechts 10 km van Wildernis Lodge Nellim. Er is gratis privéparkeergelegenheid beschikbaar.