Nesna, Havblikk Camping kamer

Bekijk foto's

Nesna Havblikk Camping is een leuke familie camping en ligt direct aan het water, op korte afstand van het centrum van Nesna. Geniet van de midzomernachtzon of van de sterrenhemel in de "badestamp", de grote houten badkuip in de buitenlucht!

Accommodatie
De standaardkamer is voorzien van een twee persoonsbed en heeft eigen douche en toilet. Linnen is inbegrepen maar u dient wel zelf uw bed op te maken. 
De grote kamer heeft een 2 persoonsbed, douche en toilet en kleine kitchenette. Linnen is inbegrepen maar u dient wel zelf uw bed op te maken.

Omgeving
Havblikk Camping heeft een eigen passagiersboot die gebruikt wordt voor tochtjes, vissen en duiken. Scuba duiken is een bijzondere ervaring maar zelfs de meest ervaren scuba duiker is verbaasd over het onderwater leven hier in het noorden. Verder kunt u hier zelf een bootje huren, raften, ontspannen op het familiestrand, wandeltochten maken langs goed bewegwijzerde routes, BMX racen, beachvolleyballen of minigolfen. In het zwembad zorgt een grote waterglijbaan voor extra plezier en voor de kleintjes is er een speeltuintje.

Prijzen

Periode 2021 Standaard kamer Grote kamer
Hele jaar € 140 € 150