Noorderlicht Activiteit reis Agena

Agena, 7-daagse reis

Tromsø, Scandic Ishavshotel
Tromsø, Scandic Ishavshotel

U gaat op eigen gelegenheid naar het centrum. U verblijft 6 nachten in het Scandic Ishavs hotel op basis van logies/ontbijt. Indien u met 4 personen reist, kunt u kiezen voor een vakantiewoning in Ersfjordbotn inclusief huurauto. Tromsø is de stad van het noorderlicht en een echte studentenstad. Bezoek een museum of de imposante IJszee-kathedraal. U kunt uiteraard ook gaan shoppen in de gezellige winkelstraat, maar het meest bijzonder is het om een echte winterexcursie boeken. Denk hierbij aan een noorderlichtsafari, een bezoek aan een huskyfarm of zelfs een hondensledetocht, een tocht per sneeuwscooter of een ritje met een rendierslee. Tromsø beschikt over trendy bars, sfeervolle cafés en goede restaurants. 's Avonds gaat u echt op zoek naar noorderlicht activiteit, kijk hiervoor op één van de goede noorderlicht apps en let goed op het weerbericht.

Op de 7e dag komt ook deze speciale noorderlicht activiteit reis weer ten einde. U gaat op eigen gelegenheid naar de luchthaven.


Mogelijke activiteiten:

- hondensledetocht

- sneeuwscootersafari

- rendiersafari

- overnachting wilderniss camp

- sneeuwschoenwandelen

- ijsvissen

- walvissafari (november-januari)

- noorderlichtsafari

Winteractiviteiten Noorwegen

Naast het Noorderlicht is er in Noord Noorwegen nog veel meer te beleven, u kunt genieten van de besneeuwde berglandschappen in het bijzondere winterlicht en van de vele outdoor activiteiten.Noorderlicht activiteit reis

Bent u ook nieuwsgierig naar het noorderlicht, naar de verschillende gekleurde magische slierten die langs de heldere hemel zweven? Ga dan mee met onze noorderlicht activiteit reis in Tromsø. Hier combineert u genieten van noorderlicht activiteit met een bezoek aan een gezellige stad en winterse activiteiten, zoals een hondensledetocht, sneeuwscootersafari of een tocht met een rendierslee.

(Excursies zijn niet inbegrepen, zodat u dat volledig naar eigen wens kunt samenstellen.)

Met 2 personen verblijft u in een hotel en met 4 personen kunt u ook voor een vakantiewoning kiezen. U kunt al onze reizen (dus ook deze noorderlicht activiteit reis) aanpassen aan uw persoonlijke wensen!

U kunt elke dag excursies ondernemen: een noorderlichtsafari, hondensledetocht, sneeuwscootersafari, rendierslee...huur sneeuwschoenen of ga in de maanden december en januari op walvissafari. Deze excursies kunt u van tevoren bij ons boeken.
In Tromsø zijn heel veel mogelijkheden voor het ondernemen van een activiteit maar u kunt er ook voor kiezen om te genieten van het stadsleven.

Noorderlicht activiteit reis - geplande reis

  • Heenreis: Afhankelijk van de vluchten vliegt u op dag 1 vanuit Amsterdam, via Oslo, naar Tromsø. In sommige gevallen heeft u 1 overnachting nodig in Oslo Gardermoen. We gebruiken daarvoor het Runway Hotel.
  • Na aankomst in Tromsø gaat u op eigen gelegenheid naar het centrum. Dit kan per taxi of bus. U verblijft 6 nachten in het Scandic Ishavs hotel op basis van logies/ontbijt. Indien u activiteiten wilt ondernemen is het verstandig deze op voorhand te reserveren in verband met beperkte beschikbaarheid. Wij helpen u daar graag mee verder.
  • Terugreis: Op eigen gelegenheid gaat u vanuit het hotel weer naar de luchthaven. Vanuit Tromsø vliegt u, via oslo (soms met extra overnachting), terug naar Amsterdam.

Noorderlicht activiteit reis - uw accommodatie 

Scandic Ishavs hotel is centraal gelegen in Tromsø, ook wel bekend als het Parijs van het Noorden. Met zijn unieke ligging aan de kade kijkt u uit over de haven, Ishavskathedraal en Tromsdalen. 


 

Prijslijst Noorderlicht Activiteit reis Agena (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode Op basis van 2 personen
Vanaf
Reissom per persoon in € 995

Inclusief:

  De genoemde vliegreizen gebaseerd op het voordeligste tarief, incl. 1 stuk ruimbagage per persoon (is dit tarief niet meer beschikbaar, dan is het uitsluitend mogelijk te reizen tegen een toeslag), incl. luchthavenbelasting en tax. 

✓  Verblijf in de genoemde accommodatie o.b.v. logies ontbijt

Exclusief:

! Niet genoemde maaltijden 

! Transfers

! Niet genoemde excursies

! Verzekeringen

! Uitgaven van persoonlijke aard