Noorderlicht reis Finland Fynn, 8-daagse reis

Noorderlicht reis Finland Fynn, 8-daagse reis

Äkäslompolo, Yllaksen Yopuu
Äkäslompolo, Yllaksen Yopuu

Na aankomst op Kittilä haalt u uw huurauto op. U rijdt in een klein uurtje naar Yllaksen Yopuu. Hier zult u 7 nachten verblijven in een cabin.


Winteractiviteiten Finland

Er zijn van die ervaringen die je nooit meer vergeet en een wintervakantie naar Fins Lapland is daar één van!Noorderlicht reis Finland

Noorderlicht reis Finland Fynn, 8-daagse reis

Een onvergetelijke reis naar Fins Lapland, wie wil dat nou niet? 8 dagen lang genieten van de koude temperaturen (soms tot wel -30), een adembenemend landschap en heel veel sneeuw. Dan is deze noorderlicht reis Finland écht iets voor u!

Noorderlicht reis Finland - geplande reis

• Heenreis: Vanuit Amsterdam vliegt u, via Helsinki, naar Kittilä
• 7 nachten verblijf in Yllaksen Yopuu + gebruik van huurauto 
• Terugreis: Vanuit Kittilä vliegt u, via Helsinki, naar Amsterdam

Noorderlicht reis Finland - Accommodatie

Alle huisjes en appartementen van het Ylläksen Yöpuu zijn voorzien van een privésauna en een flatscreen-tv met een cd- en dvd-speler. Ze beschikken allemaal over een interieur met houten panelen en bieden toegang tot een gedeelde wasruimte. Er is gratis parkeerverwarming en brandhout. Deze accommodatie ligt bij het meer van Äkäslompolo, op 5 minuten rijden van het skiresort Ylläs.

Prijslijst Noorderlicht reis Finland Fynn, 8-daagse reis (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode Op basis van 2 personen
Vanaf
Reissom per persoon in € 1195

Inclusief:

✓  De genoemde vliegreizen gebaseerd op het voordeligste tarief, incl. 1 stuk ruimbagage per persoon (is dit tarief niet meer beschikbaar, dan is het uitsluitend mogelijk te reizen tegen een toeslag), incl. luchthavenbelasting en tax.

  Huurauto Skoda Fabia of gelijkwaardig. Inclusief: C.D.W. verzekering (Collision Damage Waiver), Ongelimiteerd aantal kilometers, W.A. verzekering, Diefstalverzekering, Lokale belastingen, Wegenservice vanuit verhuurder, Tolvignet, NoRisk Garantie en Afkoop annulerings-kosten

✓  7 nachten verblijf in de genoemde accommodatie

Exclusief:

! Maaltijden 

! Excursies

! Skipas

! Verzekeringen

! Uitgaven van persoonlijke aard