Noorderlichtreis Lapland Relax Mizar; 5 dagen

Mizar, 5-daagse Noorderlichtreis Lapland Relax (vertrek donderdag)

vlieg Amsterdam-Stockholm-Umeå
vlieg Amsterdam-Stockholm-Umeå

U vliegt met SAS van Amsterdam via Stockholm naar Umeå. De vluchttijden zijn waarschijnlijk als volgt: 11.10-13.10 / 14.30-15.35 uur. Na uw vlucht wordt u naar uw accommodatie in Granö gebracht, de transfer duurt ongeveer 1 uur.


Grano, Grano Beckasin Lodge
Grano, Grano Beckasin Lodge

Na aankomst op vliegveld Umeå staat een medewerker van Granö Beckasin Lodge klaar om u naar uw accommodatie te brengen. U krijgt uw kamer in het Eco-hotel toegewezen en kunt kleding passen als u dat graag wilt huren. 's Avonds wordt in het restaurant het diner geserveerd.


Hondensledetocht Grano
Hondensledetocht Grano

Ontbijt en daarna vertrek naar de huskyfarm, waar u uw winterkleding kunt passen. U deelt de slede tijdens de tocht en halverwege wordt er gewisseld van bestuurder. Het betreft een 3 uur durende tocht. Bij terugkomst mag u helpen met het verzorgen van de honden. 's Middags lunch en vrije tijd. 's Avonds diner bij Granö Beckasin Lodge.


Grano, Grano Beckasin Lodge
Grano, Grano Beckasin Lodge

Vandaag is er geen enkele activiteit gepland. U kan ter plekke nog een activiteit bijboeken of genieten van de rust. Ontbijt, lunch en diner bij de lodge.


Sneeuwscootertocht Grano
Sneeuwscootertocht Grano

Uw gids legt u alles uit over het besturen van een sneeuwscooter. U krijgt winterkleding en mag vooraf aan de tocht een aantal proefrondes over het terrein rijden om te wennen aan de sneeuwscooter*. 2 volwassenen per sneeuwscooter (onderweg mogelijkheid tot wisselen).

*Autorijbewijs verplicht. We maken een 3 uur durende tocht door het witte landschap van Zweeds Lapland. Onderweg zal gestopt worden om te gaan ijsvissen.


Grano, Grano Beckasin Lodge
Grano, Grano Beckasin Lodge

Na het ontbijt wordt u met een transfer naar de luchthaven gebracht.


vlieg Umeå-Stockholm-Amsterdam
vlieg Umeå-Stockholm-Amsterdam

U vliegt met SAS van Umeå via Stockholm naar Amsterdam. De vluchttijden zijn waarschijnlijk als volgt; 10.00-11.05 / 16.10-18.15 uur.


Winteractiviteiten Zweden

Zweden kent net als Noorwegen en Finland een lange traditie als het om wintersport gaat. Zowel skiën als langlaufen behoren vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.Noorderlichtreis Lapland Relax

Granö Beckasin is een zeer bijzondere accommodatie in het zuiden van Zweeds Lapland. Ga het avontuur aan in het ongerepte noorden van Zweden en maak kennis met een stukje puur natuur. Met deze noorderlichtreis in Zweeds Lapland is dit alles mogelijk in combinatie met fantastische activiteiten, maar let op, niet alle dagen zijn volgepland zodat u ook tijd krijg om te relaxen. De vrije tijd kunt u gebruiken om te ontspannen in de sauna of op eigen gelegenheid de omgeving te verkennen. De inbegrepen activiteiten zijn een sneeuwscootertocht met ijsvissen en een hondensledetocht. Deze noorderlichtreis biedt u een fantastische ervaring van dit alles. Wij nemen u graag mee de witte wereld van Lapland in om u en eventueel uw kinderen een onvergetelijke tijd te bieden.

Noorderlichtreis Lapland Relax- geplande reis

 • Heenreis: U vliegt vanaf Amsterdam via Stockholm naar Umeå 
 • let op; vertrek op donderdag
 • Transfer Umeå Airport naar Granö Beckasin Lodge
 • 4 nachten verblijf in 2 persoonskamer op basis van volpension. Er is een mogelijkheid om te upgraden naar verblijf in een vogelnest.
 • Hondensledetocht
 • Sneeuwscootersafari incl ijsvissen
 • Transfer Granö Beckasin Lodge naar Umeå Airport
 • Terugreis: U vliegt vanaf Umeå via Stockholm naar Amsterdam

Noorderlichtreis - uw accommodaties

U verblijft 4 nachten in een het Eco-hotel bij Granö Beckasin Lodge. (Indien gewenst en beschikbaar is het ook mogelijk om 1, 2 of 3 nachten in het Birdsnest te overnachten).  
Alle accommodaties zijn voorzien van thee- en koffiefaciliteiten. De vogelnesten hangen tussen de pijnbomen en hebben eigen faciliteiten, een luxe en bijzondere overnachting.
Granö ligt tussen Umeå en Lycksele, op de grens van Zweeds-Lapland. Granö ligt onder de poolcirkel maar heeft gemiddeld 4 van de 7 avonden noorderlicht.

Noorderlichtreis Lapland Relax- Highlights

 • een lang weekend incl tijd voor uzelf
 • hondensledetocht
 • Sneeuwscootertocht
 • Optionele noorderlichtactiviteitenPrijslijst Noorderlichtreis Lapland Relax Mizar; 5 dagen (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Vertrekdag: donderdag Op basis van 2 personen Single toeslag
Reissom per persoon in € Vanaf
2/1-12/1 en 3/2-15/3 1250 115
13/1-2/2 en 16/3-2/4 1215 115
Birdsnest 1 nacht per persoon in € 110 145
Birdsnest 3 nachten per persoon in € 330 435
Winterkleding huur per persoon in € 65

Let op! In het hoogseizoen (zoals kerstvakantie / voorjaarsvakantie) gelden er hoge vluchttoeslagen en hanteren accommodaties ook hogere prijzen.
Prijzen voor deze periodes wijken dus af van onze standaard prijs.

Inclusief:

  De genoemde vliegreizen gebaseerd op het voordeligste tarief, incl. 1 stuk ruimbagage per persoon (is dit tarief niet meer beschikbaar, dan is het uitsluitend mogelijk te reizen tegen een toeslag), incl. luchthavenbelasting en tax. 

✓  Verblijf in de genoemde accommodatie o.b.v. volpension

✓  Genoemde excursies (Sneeuwscootersafari met ijsvissen en hondensledetocht) --> tijdens activiteiten is huur kleding inbegrepen

✓  Genoemde transfers

Exclusief:

! Niet genoemde maaltijden 

! Niet genoemde excursies

! Verzekeringen

! Uitgaven van persoonlijke aard