Noorderlichtsafari Uløybukt

Noorderlichtsafari Uløybukt

Bootsafari:
Er zijn diverse manieren om het noorderlicht te zien maar een van de meest unieke manieren is per boot. U gaat ver weg van de bewoonde wereld op het eiland en kunt genieten van het noorderlicht zonder lichtvervuiling. Misschien komen de orka's en bultruggen nog wel even gedag zeggen.

Sneeuwscootersafari:
Ga mee op een avontuurlijke sneeuwscootersafari en ga op zoek naar het magische noorderlicht. Ook de sterrenhemels zijn hier zoals u ze nog nooit heeft gezien!

Hondensledetocht:
Geniet van een epische reis door de Arctische wildernis met je eigen alaska-husky team. Geniet van spectaculaire uitzichten en bestuur uw eigen slede zoals de arctische ontdekkingsreizigers dit vroeger ook hebben gedaan. De tocht brengt u buiten de gebaande paden en oog in oog met een van Europa's laatste grote stukken ongerepte wilderenis.

Sneeuwschoenwandelen:
Geniet van ongerepte wildernis, weg van de skihellingen of langlaufloipes. U krijgt hier de beste natuur ervaring die er maar mogelijk is.

Prijzen

Prijslijst Noorderlichtsafari Uløybukt (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

. Arctic Panorama Lodge
Bootsafari € 195
Sneeuwscootersafari € 195
Hondensledetocht € 270
Sneeuwschoenwandelen € 99

prijs per persoon 2019-2020 in €.

Noorwegen Wintervakantie, 8-daagse reis Lissat

​Zin in een echte Noorwegen wintervakantie? Kom naar Noord-Noorwegen en beleef de vele mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Norge Reiser biedt in samenwerking met Arctic Panorama Lodge een complete winterweek in Noorwegen aan. Kies zelf welke activiteiten u wilt ondernemen, denk aan een sneeuwscootersafari, hondensledetocht, sneeuwschoenwandelen of een walvissafari. Arctic Panorama Lodge is gelegen op een prive-eiland en alles is zeer kleinschalig.