Wintervakantie Noorwegen, 9-daagse reis Lissat

Wintervakantie Noorwegen, 9-daagse reis Lissat


Vang I Valdres, Bøflaten Camping kampeerhut
Vang I Valdres, Bøflaten Camping kampeerhut

Na aankomst in Oslo (om 10.00 uur), kunt u er voor kiezen om nog even Oslo in te gaan, of meteen te gaan rijden. Vanaf Oslo is het +/- 250 km naar Bøflaten Camping, dit zijn circa 4,5 rijuren in de winter. U rijdt via de E16 door een prachtige winterse omgeving naar de camping. U verblijft 6 nachten in een kampeerhut (met gedeeld sanitair). De 8e dag rijdt u weer naar Oslo, om hier (om 14.00 uur) de ferry naar Kiel te nemen.Winteractiviteiten Noorwegen

Naast het Noorderlicht is er in Noord Noorwegen nog veel meer te beleven, u kunt genieten van de besneeuwde berglandschappen in het bijzondere winterlicht en van de vele outdoor activiteiten.Wintervakantie Noorwegen, 9-daagse reis Lissat

​Zin in een echte wintervakantie? Kom naar Noorwegen en beleef de vele mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Bøflaten Camping is ideaal gelegen aan de voet van nationaal park Jotunheimen en op 3,5 uur autorijden vanaf Oslo.

​Wintervakantie Noorwegen - activiteiten

Een greep uit de activiteiten die wij u kunnen aanbieden tijdens wintervakantie Noorwegen: sneeuwschoenentocht, sneeuwkitesurfing*, randonee skitocht*, lawinecursus*, hondensledetocht*, langlaufen en slalomskiën. Dus geen zin in de lange files op weg naar de Alpen of de onzekerheid of je wel sneeuw hebt, kom naar Noorwegen en laat je verrassen door de veelzijdigheid en de eindeloze mooie natuur. Individuele activiteiten en groepsactiviteiten (vanaf 8 personen) zijn natuurlijk ook mogelijk, vraag naar de voorwaarden en bijbehorende prijzen.

Wintervakantie Noorwegen - geplande reis

• Terugreis: Vanuit Oslo neemt u de ferry terug naar Kiel.
• Vanuit Oslo rijdt u naar Boflaten Camping. Hier zult u 6 nachten verblijven.
• Heenreis: Vanuit Kiel neemt u de ferry naar Oslo, waar u in de ochtend aankomt.

​Wintervakantie Noorwegen - Accommodatie

De Bøflaten camping is niet ver van het Vangmeer, in een imposante natuur gelegen en beschikt over 15 kampeerhutten en 2 motelkamers. U kunt hier het hele jaar terecht. Er is een modern sanitairgebouw, een centrale keuken met diverse kookpunten en een was- en droogruimte. In het receptiegebouw kunt u veel informatie krijgen over de omgeving en de mogelijkheden van het maken van excursies. Tevens is er een kiosk waar u uit een klein assortiment levensmiddelen kunt kiezen. 

Prijslijst Wintervakantie Noorwegen, 9-daagse reis Lissat (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode Op basis van 4 personen Op basis van 2 personen
30/01/18 - 15/05/18 Vanaf Vanaf
Prijs per persoon in € 365 475

Inclusief:

✓  Bootreis per Color Line Oslo - Kiel (en v.v)  incl. bed in binnenhut d/t

  Het tarief van 319 (bij 2 personen) of 399 (bij 4 personen) per enkele reis Kiel-Oslo en Oslo-Kiel. Bij de offerte aanvraag wordt gekeken welk tarief op dat moment van toepassing is. Mocht het tarief anders zijn, dan zal dit verrekend worden. 

✓  6 overnachtingen in een kampeerhut bij Boflaten Camping

Exclusief:

! Maaltijden 

! Skipas

! Verzekeringen

! Uitgaven van persoonlijke aard


Mogelijke excursies:

- Sneeuwschoenwandelen

- Randonee Skitocht

- Lawine cursus

- Hondensledetocht

- Rupsvoertuig

- Sneeuw ski surfing


Mogelijk bij te boeken:

- Langlauf materiaal

- Alpineski materiaal

- Skipas