Nordenskiöld Lodge Pyramiden Basecamp Spitsbergen

Bekijk foto's

Nordenskiöld Lodge ligt aan een van de zijfjorden van Isfjorden, in Billefjorden. De lodge ligt aan de kustlijn in Adolfbukta, een van de binnenste baaien in Billefjorden, direct naast de machtige Nordenskiöld gletsjer. De lodge neemt de isolatie van de moderne wereld naar een ander niveau en is het verste dat u kunt bereiken met een gemotoriseerd voertuig op Spitsbergen.

Accommodatie
Nordenskiöld Lodge is de meest noordelijke commerciële hut ter wereld. Nordenkiöld heeft echter geen stromend water of elektriciteit en is een echte expeditielodge in het midden van het noordpoolgebied. Er wordt hout gebruikt om de lodge te verwarmen en het drinkwater komt uit het smeltwater van de gletsjer. Er zijn 5 slaapkamers met een fantastisch uitzicht, 10 comfortabele bedden, een overdekt toilet en een traditionele houten sauna.

Omgeving
In de omgeving kunt u kanoën, wandelen of maak een gletsjerwandeling. De Nordenskiöld-gletsjer maakt deel uit van het grotere gletsjersysteem dat zich uitstrekt tot aan de noordkust van Spitsbergen, waardoor de noordelijke delen van de Arctische archipel zeer toegankelijk zijn vanaf de Nordenskiöld Lodge.

Prijzen

Periode Prijs per persoon op basis van 2 personen incl. volpension
Gehele jaar Op aanvraag

Deze accommodatie is opgenomen in de volgende reizen

Korte Spitsbergen expeditie Barentz, 7-daagse reis

Tijdens deze 7 daagse Korte Spitsbergen expeditie gaat u naar de Nordenskiöld-gletsjer. Deze gletsjer maakt deel uit van het grotere gletsjersysteem dat zich uitstrekt tot aan de noordkust van Spitsbergen.

Groepsreis Spitsbergen 6 dagen

Een 6-daagse groepsreis naar Spitsbergen in samenwerking met NoSun. Ga mee gletsjer wandelen, kajakken, een ribboattocht maken.

  • Groepsreis
  • Spitsbergen
  • 6 dagen
  • € 2895