Nordmela, Stave Camping appartement

Bekijk foto's

Stave Camping ligt op een vlak terrein aan zee in fantastische natuur van het eiland Andøya. De camping is gelegen aan de 'Stave Coastal Trail' wat u langs de verborgen stranden, blauwe meren en de arctische kust voert. Het ligt ideaal om vanaf hier een walvis- of vogelsafari te maken. Het eiland staat bekend om de 50.000 papegaaiduikers die het eiland jaarlijks bezoeken, de walvissen die rond het eiland zwemmen en de verborgen stranden. In de zomermaanden is de middernachtzon waarneembaar en in de wintermaanden het noorderlicht.

Accommodatie
Er zijn 3 appartementen met zicht naar de zee, elk appartement heeft een eigen douche en toilet en mini-keuken. Elk appartement beschikt over grote ramen gericht op de zee, heerlijk om naar de lange zonsondergangen te kijken of om de arctische storm vanuit binnen te ervaren. Vroeger was het gebouw waarin de 3 appartementen zitten een oud restaurant. Er is kans op geluidsoverlast van waterleidingen en mogelijke buren.
- the Nest: eenvoudige standaard met 2 persoonsbed (zeer klein appartement maar met fantastisch zicht) incl veranda
- the Shack: eenvoudige standaard met 2 persoonsbed (zeer klein appartement maar met fantastisch zicht) incl veranda
- Shipwreck: grootste appartement met 1 kleine slaapkamer met 2 persoonsbed en een familiebed (breed onderbed 120 cm en enkel bovenbed), daarnaast is er een alkoof met familiebed. Grote veranda met bbq met zeezicht

Alle appartementen beschikken over kookplaat(jes), een koelkast en de basis benodigdheden om te kunnen koken. Huisdieren zijn niet toegestaan. Bedlinnen kan gehuurd worden voor NOK75 per persoon.

Omgeving
- Walvissafari (Andenes of Bleik)
- Vogelsafari (Andenes of Bleik)
- Stave Coastal Trail start in Stave en eindigt 10km verderop in Bleik
- Hondensledetocht (winter)
- Fietsen
- Luchthaven Harstad/Narvik +/- 100km