Wintersport Norefjell, 8-daagse reis Egor

Wintersport Norefjell, 8-daagse reis Egor


16.30 uur vertrek per DFDS Seaways van Kopenhagen naar Oslo
16.30 uur vertrek per DFDS Seaways van Kopenhagen naar Oslo

Uw overtocht vertrekt om 16.30 uur vanuit Kopenhagen en u komt de volgende ochtend om 09.45 uur aan in Oslo. Het is verstandig om maaltijden op voorhand te reserveren, wij kunnen u daarmee van dienst zijn.


Norefjell, Norefjell Ski & Spa *
Norefjell, Norefjell Ski & Spa *

Norefjell Ski & Spa is een gebied wat volop aan het ontwikkelen is en net een nieuwe 6 persoons stoeltjeslift heeft geopend (2018). Het skigebied beschikt over 14 liften en er zijn 30 skipistes. De langste afdaling van Noord-Europa is in Norefjell te vinden. Totaal is er 25 kilometer skipiste gevarieerd in blauw, rood en zwart. Skiën in de zon? Dit is bij Norefjell geen probleem door de ideale ligging. Reist u met 2 personen dan verblijft u in een kamer in het hotel, reist u met meer personen verblijft u in een minisuite, alles op basis van logies en ontbijt. Tijdens uw verblijf is een skipas voor 4 dagen inbegrepen. Daarnaast hebben we een spa behandeling van 50 minuten geboekt en is tijdens het hele verblijf de Spa toegankelijk (zonder meerprijs, alleen 18+).


16.30 uur vertrek per DFDS Seaways van Oslo naar Kopenhagen
16.30 uur vertrek per DFDS Seaways van Oslo naar Kopenhagen

Uw overtocht vertrekt om 16.30 uur vanuit Oslo en u komt de volgende ochtend om 09.45 uur aan in Kopenhagen. Het is verstandig om maaltijden op voorhand te reserveren, wij kunnen u daarmee van dienst zijn.Wintersportgebied Norefjell

Wintersportgebied Norefjell ligt op slechts 135 km buiten het centrum van Oslo en maakt dit skigebied erg goed bereikbaar. Alpine- of telemarkskiën, snowboarden of off-piste skiën, welke stijl je ook verkiest, hier kun je het uitoefenen. Buiten de pistes ligt de focus andere winterse activiteiten, hierbij kunt u denken aan ijsschaatsen en indoormuurklimmen.Wintersport Norefjell, 8-daagse reis Egor

Wintersport in Norefjell start al in november en loopt door tot begin mei. Norefjell is een klein skigebied maar biedt wel de langste afdaling van Noord-Europa. Je kan hier van de top van de berg 1188 meter naar het bevroren meer aan de voet van de berg afdalen, totaal meer dan 1000 meter. Er zijn grote hoogteverschillen op de berg en heel veel off-piste mogelijkheden, dit zorgt ervoor dat zowel de beginnende als de gevorderde skiër hier kan genieten van de wintersport. Wintersport in Norefjell is ook geschikt voor families met kleine kinderen, er is namelijk naast de kinderafdalingen ook een sneeuwpark, een schaatsbaan en een klimhal. Het wellness center (wat al vaak beoordeeld is als beste van Noorwegen) is alleen geschikt voor volwassenen, heerlijk ontspannen na een dag skiën. 

Wintersport Norefjell - uw geplande reis

  • Heenreis: Vanuit Kopenhagen neemt u de ferry naar Oslo, waar u in de ochtend aankomt.
  • Let op; vertrek op zaterdag
  • Vanuit Oslo rijdt u in 90 minuten naar de accommodatie in Norefjell. Hier zult u 5 nachten verblijven.
  • Incl 50 minuten durende spa behandeling, entree tot spa gedurende verblijf en 4 dagen skipas
  • Terugreis: Vanuit Oslo neemt u de ferry terug naar Kopenhagen.

Tip, verleng uw reis met een nachtje Oslo of verblijf een week in Norefjell.

Wintersport Norefjell - uw accommodatie

Norefjell Ski & Spa heeft ski-in / ski-out accoommodatie en biedt een spa met uitzicht op de bergen. Er is gratis WiFi en gratis parkeergelegenheid. Het restaurant biedt een klassiek Scandinavisch menu. Daarnaast is er een pizzeria wat heerlijk is als snack na een dag actief zijn in de buitenlucht. 

Wintersport Norefjell - Wintersport

Wintersport Norefjell, dat is dagenlange langlauftochten maken door het  besneeuwde landschap, urenlang skiën op goed geprepareerde pistes, maar ook  wandelen en genieten van de sneeuw, de zon en de rust. Sneeuwzeker, dat is in  Noorwegen geen probleem. Van december tot en met april ligt er voldoende sneeuw  om te kunnen wintersporten. Het kan er behoorlijk vriezen, wel tot -15ºC, maar  door de droge lucht voelt het veel minder koud aan. Vaak is het helder weer en  dan is het echt genieten van een strakke blauwe lucht boven het witte landschap. 

Prijslijst Wintersport Norefjell, 8-daagse reis Egor (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

2019/2020 Op basis van 2 personen (prijs per persoon) Op basis van 4 personen (prijs per persoon)
Prijs per persoon in €
vertrek 21/12 1000 750
vertrek 28/12 1250 845
vertrek 8/2 & 15/2 975 705
vertek 4/4 1170 820
vertrek overige zaterdagen 775 550

Let op! In het hoogseizoen (zoals kerstvakantie / voorjaarsvakantie) gelden er hoge toeslagen voor de overtochten en hanteren accommodaties ook hogere prijzen.
Prijzen voor deze periodes wijken dus af van onze standaard prijs.

Inclusief:

✓  Bootreis per DFDS Kopenhagen - Oslo (en v.v)  incl. bed in binnenhut d/t

  Het tarief van €175 (bij 2 personen) of €200 (bij 4 personen) per enkele reis Kopenhagen-Oslo en Oslo-Kopenhagen. Bij de offerte aanvraag wordt gekeken welk tarief op dat moment van toepassing is. Mocht het tarief anders zijn, dan zal dit verrekend worden. 

✓  Verblijf in de genoemde accommodatie op basis van logies en ontbijt of selfcatering

✓  50 minuten durende spa behandeling naar keuze

✓  Entree tot spa gedurende gehele verblijf (18+)

✓  Skilocker 

✓  Wifi

✓  Gratis parkeren

✓  4 daagse Skipas

Exclusief:

! Maaltijden (mogelijk om bij te boeken)

! Niet genoemde excursies 

! Materiaalhuur

! Verzekeringen

! Uitgaven van persoonlijke aard