Norheimsund, Oddland camping

U vind deze huisjes in een idyllische omgeving langs weg 49. De huisjes zijn gelegen in een rustige omgeving met prachtig uitzicht op de Hardangerfjord. De huisjes liggen op 50 meter afstand van de fjord met bijbehorend kiezelstrand. Terras aan de rand van het water. U kunt hier een roeiboot huren.
Er zijn uitstekende mogelijkheden voor vissen en bergwandelen. U kunt ook het museum en pottenbakkerij in de buurt een bezoek brengen.

Huisjes: 20-25 m², geschikt voor 2 personen. De huisjes zijn voorzien van douche / toilet en beschikken over een klein terras met uitzicht over de hardanger fjord. De huisjes zijn uitgerust met koelkast, kookplaat en een selectie potten en pannen. Bedlinnen is bescikbaar voor verhuur. Er mag niet worden gerookt in de huisjes.
Let op, huisjes zijn erg klein maar wel ontzettend praktisch ingericht!

Familie-huis: 45 m², geschikt voor 5 personen. U heeft een groot balkon met uitzicht over de Hardangerfjord. Een volledig uitgeruste keuken, badkamer en 2 aparte slaapkamers. Bedlinnen, handdoeken en eindschoonmak zijn altijd inbegrepen. Dit huis is winter-geïsoleerd en het hele jaar te huren.

Er is een gezamenlijk gebouw waarin een wasmachine, droger en vriezer staan. Verder kan u in dat gebouw gebruik maken van het internet.

Afstanden:
Steindalsfossen, Norheimsund                  6 km     =   10 min
Begen, Voss                                                   80 km   =    1 uur
Folgefonna sommer skisenter, Jondal      20 km   =    1 uur (ivm veerpond)
Sjusete                                                           10 k   m   =    15 min
Kvamskogen                                                  20 km   =    20 min

Prijzen

Prijslijst Norheimsund, Oddland camping (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode huisje 20 m² (max 4 pers) huisje 25 m² (max 5 pers.) huisje 25 m² aparte slaapkamer (max 4 pers) familie huis (max 6 pers)
gehele jaar aanvraag aanvraag aanvraag aanvraag

Prijs op aanvraag.

Bijzonderheden
  • droger
  • koelkast
  • koffiezetapparaat
  • vriezer
  • wasmachine
Eigenschappen
  • roeiboot te huur