Norheimsund, Oddland camping

Bekijk foto's

Oddland camping

Oddland camping - Algemeen

U vindt deze huisjes in een idyllische omgeving langs weg 49. De huisjes zijn gelegen in een rustige omgeving met prachtig uitzicht op de Hardangerfjord. De huisjes liggen op 50 meter afstand van de fjord met bijbehorend kiezelstrand. Terras aan de rand van het water. U kunt hier een roeiboot huren.
Er zijn uitstekende mogelijkheden voor vissen en bergwandelingen. U kunt ook een bezoek brengen aan het museum en een pottenbakkerij in de buurt.

Oddland camping - Accommodatie

Huisjes: 20-25 m², geschikt voor 2 personen. De huisjes zijn voorzien van douche / toilet en beschikken over een klein terras met uitzicht over de Hardangerfjord. De huisjes zijn uitgerust met koelkast, kookplaat en een selectie potten en pannen. Bedlinnen is beschikbaar voor verhuur. Er mag niet worden gerookt in de huisjes.
Let op, huisjes zijn erg klein maar wel ontzettend praktisch ingericht!

Familie-huis: 45 m², geschikt voor 5 personen. U heeft een groot balkon met uitzicht over de Hardangerfjord. Een volledig uitgeruste keuken, badkamer en 2 aparte slaapkamers. Bedlinnen, handdoeken en eindschoonmak zijn altijd inbegrepen. Dit huis is winter-geïsoleerd en het hele jaar te huren.

Er is een gezamenlijk gebouw waarin een wasmachine, droger en vriezer staan. Verder kan u in dat gebouw gebruik maken van het internet.

Oddland camping - Omgeving

Steindalsfossen, Norheimsund
Begen, Voss
Folgefonna sommer skisenter, Jondal
Sjusete
Kvamskogen

Prijzen

Periode huisje 20 m² (max 4 pers) huisje 25 m² (max 5 pers.) huisje 25 m² aparte slaapkamer (max 4 pers) familie huis (max 6 pers)
gehele jaar op aanvraag op aanvraag op aanvraag op aanvraag

Prijs op aanvraag.