Norheimsund, Vågen rom og hytte

Vågen rom og hytte

Vågen rom og hytte - Algemeen

Vågen Rom og Hytteutleige ligt in Vikøy circa 3,5km van Norheimsund. Hier is een klein boerenbedrijf met kwekerij van kerstbomen en fruit. Het ligt op loopafstand van het fjord, waar mogelijkheden zijn om te zwemmen. Een mooie wandelomgeving met bergen en bossen, boottochten zijn mogelijk op het fjord.

Vågen rom og hytte - Accommodatie

Alle huisjes beschikken over een badkamer met douche en toilet, vloerverwarming, eigen ingang, volledig ingerichte keuken met een tweepits fornuis, koel/vriescombinatie, wasmachine, koffiezetapparaat, TV en radio.

Panorama, 10 personen
Vrijstaande, sfeervolle woning met 4 slaapkamers. Als extra is hier een apart toilet. Terras. Parkeerplaats voor 2 – 3 auto’s. WIFI  beschikbaar. Linnengoed en eindschoonmaak inbegrepen.

Galleriet , 8-10 personen
Vrijstaande vakantiewoning met 2 slaapkamers en een slaapzolder en extra bij te huren annex met 2 slaapplaatsen. Gedeeltelijk overdekt terras. WIFI beschikbaar, linnengoed en eindschoonmaak inbegrepen.

Hytta, 1-5 personen
Kleine maar gezellige vakantiewoning met woonkamer met zit- en eethoek en volledig ingerichte keukenhoek, 1 slaapkamer + extra slaapplaatsen in de woonkamer, het huisje ligt 50 meter van het fjord.

Leilighet, 1-5 personen
Woonkamer met zit- en eethoek en slaapkamer afgescheiden van de woonkamer met een gordijn. Terras met buitenmeubelen. Afstand tot het fjord circa 150 meter.

Loftet, 1-8 personen
Woonkamer met zit- en eethoek en volledig ingerichte keukenhoek, 2 slaapkamers waarvan 1 met familiebed + 1 persoonsbed en 1 met 2 bedden, terras met tuinmeubelen. Het huisje ligt 50 meter van het fjord.

Elvebakken, 1-5 personen
Woonkamer met zit- en eethoek en volledig ingerichte keukenhoek, 4 slaapkamers waarvan 1 met familiebed en 1 met 2 bedden, terras met tuinmeubelen. 

Vågen rom og hytte - Activiteiten

Excursiemogelijkheden naar Gullfiskvatnet, Steinsdalsfossen, Hardanger Akvasenter, Hardanger fartøysenter, Folgefonna met gletsjer en zomerskimogelijkheden. Tochten naar de Folgefonna zijn een echte belevenis.
De afstand naar Bergen en Voss is ca 80 kilometer. Dagtochten naar Bergen, Voss, de Baronie in Rosendal, boottocht op de Hardangerfjord, autotocht rondje Hardangerfjord per auto, Norway in a Nutshell (Voss, Gudvangen, Flåm og Myrdal reise met bus, trein en boot).

Prijzen

Prijslijst Norheimsund, Vågen rom og hytte (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode Loftet/Attic 6 pers Galleriet 8  pers Elvebakken 4 pers
Hele jaar 91 181 155

Prijzen per nacht in € voor 2019.

Auto rondreis Noorwegen Donar: Sognefjell, Hardangerfjord en Jotunheimen

Een prachtige 17 daagse auto rondreis Noorwegen waar u van zowel het berg gebied als de fjorden kunt genieten! U reist op zowel de heen- als de terugreis met één van de schepen van Fjord Line. Ook al lijkt het op de kaart soms dicht bij elkaar, wij kunnen u verzekeren dat u tijdens deze auto rondreis Noorwegen verblijft in totaal verschillende gebieden met de daarbij behorende charme en activiteiten!