Odda, Odda Camping

Odda Camping

Odda Camping - Algemeen

Odda Camping ligt heel idyllisch tussen de nationale parken van Hardangervidda en de Folgefonna gletsjer. De natuur is hier spectaculair mooi en laat zich hier zien in al haar veelzijdigheid: meren, besneeuwde bergtoppen en enorme watervallen. De camping ligt op 2 km van het centrum van Odda en de schitterende Hardanger fjord. De camping heeft een unieke ligging, omringd door bos en aan een meer, met uitzicht op Oddadalen, de vallei van de watervallen, en de Folgefonna gletsjer.
Dit mogelijkheden voor activiteiten zijn in dit gebied al net zo spectaculair. Vissen, zwemmen in het meer, kanoën, fietsen, raften of een gletsjer tocht maken!

Odda Camping - Accommodatie

De camping beschikt over 4 comfortabele hutten, gebouwd in 2007. De hutten beschikken over 2 bedden en 2 slaapplaatsen op bedbanken, kleine keuken met de benodigde keukenspullen, badkamer met douche/toilet en vloerverwarming. 

Odda Camping verhuurt ook 2 kamers. Die beschikken over een eenpersoons- en tweepersoonsbed, kast en zitje. Douche/toilet, keuken en wasruimte op de gang. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. Bedlinnen is eventueel te huur.

·    Wasmachines en droogtrommels
·    Goede sanitaire voorzieningen
·    Kiosk annex snackbar

Odda Camping - Activiteiten

·    Kano verhuur
·    Roeiboot verhuur
·    Wandelen
·    Speeltuin
·    Voetbalveld
·    Tennisbaan
·    Volleybalveld
·    Pijl en boogschieten
·    Raften

Prijzen

Prijslijst Odda, Odda Camping (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode kamer hut d/t
1/5-30/9 op aanvraag op aanvraag
Prijs per nacht op aanvraag,