Odda, Odda Camping

Bekijk foto's

Odda Camping ligt heel idyllisch tussen de nationale parken van Hardangervidda en de Folgefonna gletsjer. De natuur is hier spectaculair mooi en laat zich hier zien in al haar veelzijdigheid: meren, besneeuwde bergtoppen en enorme watervallen. De camping ligt op 2 km van het centrum van Odda en de schitterende Hardanger fjord. De camping heeft een unieke ligging, omringd door bos en aan een meer, met uitzicht op Oddadalen, de vallei van de watervallen, en de Folgefonna gletsjer. 

Dit mogelijkheden voor activiteiten zijn in dit gebied al net zo spectaculair. Vissen, zwemmen in het meer, kanoën, fietsen, raften of een gletsjer tocht maken!

Accommodatie

De camping beschikt over comfortabele hutten, gebouwd in 2007 en 2014.
Huisje 21m2: huisje met stapelbed, sofabed en een kitchenete met de benodige keukenspullen, badkamer met douche/toilet.
Huisje 40m2: huisje met 2 slaapkamers met familiebed en stapelbed (totaal 5 personen) woonkamer, kleine keuken met de benodigde keukenspullen, badkamer met douche/toilet en vloerverwarming. 

De camping heeft ook appartementen, gebouwd in 2018.
Appartement 40m2 (4 pers): appartement met 2 slaapkamers (2x tweepersoonsbed), keuken, woonkamer en badkamer met douche/toilet.
Appartement 40m2 (5 pers): appartement met 3 slaapkamers (2x tweepersoonsbed en een single bed), keuken, woonkamer en badkamer met douche/toilet.

·    Wasmachines en droogtrommels
·    Goede sanitaire voorzieningen
·    Kiosk annex snackbar

Activiteiten

·    Kano verhuur
·    Roeiboot verhuur
·    Wandelen
·    Speeltuin
·    Voetbalveld
·    Tennisbaan
·    Volleybalveld
·    Pijl en boogschieten
·    Raften

Prijzen

Periode huisje 21m2 d/t huisje 40m2 d/t appartement 4 pers appartement 5 pers
1/5-30/9
Prijs per nacht op aanvraag,