Odda, Trolltunga Hotel

Bekijk foto's

Trolltunga Hotel, het voormalige Vasstun Gjestehus ligt in de schitterende Odda valley in Hardanger, slechts drie uur van Bergen. Vasstun Gjestehus is een nieuw, modern, stijlvol gebouw, rijk aan historie en cultuur met een prachtige grote tuin en terras waar u heerlijk kunt relaxen. Pak uw kans en doe waar u altijd al van droomde. Van cultuur en natuur tot extreme avonturen. In Hardanger kan het allemaal!! Odda biedt een adembenemend mooie natuur, spectaculaire activiteiten maar heeft ook een levendig stadje met gezellige restaurantjes, café's, mooie winkels en culturele bezienswaardigheden. De tegenstellingen zijn hier gigantisch! Van een bergdorpje met een heerlijk skigebied, het nationaal park met steile bergwanden majestueus oprijzend uit het fjord, indrukwekkende watervallen, groene heuvels, bloeiende fruitbomen, de Koninklijke  Folgefonna gletsjer en de monumentale restanten van voormalige industrie. Ze vertellen de geschiedenis van Odda en hoe de bevolking de natuurlijke omgeving heeft weten te bedwingen en gebruiken.
Wandelen in het grootste Nationaal Park van Noorwegen is synoniem aan bergmeren, beekjes, gletsjer klimmen en letterlijk en figuurlijk adembenemende momenten.


Trolltunga Hotel heeft 27 kamers van verschillend niveau en in verschillende prijscategorieën. Alle kamers hebben een geweldig uitzicht, variërend van het Sandvinsvatnet en de Odda-vallei tot de Folgefonna en de Hardangerfjorden. Acht ervan hebben geen eigen badkamer/toilet. Koffiebar met uitzicht op het Sandvinsvatnet. Flytande Bjørn is het restaurant en heeft de mooiste ligging van Odda. Het hotel als ook het restaurant zijn van 1927 en zijn in 2006 gerestaureerd waarbij de warme en authentieke sfeer behouden gebleven is. Het restaurant serveert maaltijden in een combinatie van de traditionele en moderne keuken met veel ingrediënten van de Hardanger.

Activiteiten
·    Painball
·    Trolltunga
·    Preikestolen
·    Gletsjer tocht
·    Hardangervidda Nationaal Park
·    Fjord cruises
·    Golf
·    Zomer &&&& winter skiën
·    Div. watersporten
·    Paardrijden
·    Fruit plukken
·    Vlieger-vliegen
·    Winkelen

 

Prijzen

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension
gehele jaar aanvraag aanvraag
<p>Prijs op aanvraag.</p>