Odense, BW Knudsens Gaard

Bekijk foto's

Deze boerderij uit begin 20e eeuw ligt 1,5 km buiten Odense. Het biedt een goede plek voor thuiskoken, speciaal geïmporteerde mediterrane wijnen en gratis WiFi. het Hans Christian Andersen Museum ligt op 20 minuten loopafstand.

Alle kamers van het Best Western Knudsens Gaard zijn voorzien van een kabel-tv, een minibar en een lichte, moderne inrichting. Sommige kamers beschikken over een zithoek.

Het keukenteam van Knudsens Gaard maakt gebruik van verse, seizoensgebonden ingrediënten. De meeste gerechten zijn geïnspireerd door de Deense en Italiaanse tradities. In de zomer kunnen de gasten van een glas wijn genieten op de gemeubileerde binnenplaats.

Best Western Knudsens Gaard Hotel biedt gratis parkeergelegenheid op het terrein. De dierentuin van Berlijn is bereikbaar binnen 5 minuten rijden. Golfarrangementen voor lokale cursussen kunnen worden geregeld in het hotel.

Prijzen

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt Single toeslag
1/4-31/5 (ma-do) & 1/9-31/3 (ma-do) 86 33
1/6-31/8 & 1/4-31/3 (vr-zo) 70 33

Prijs per persoon per nacht in 2019 in €.

Kijk hier ook eens naar

Odense, Scandic Hotel Odense

Scandic Odense is een hotel gelegen aan de snelweg. Dit hotel is een ideale uitvalsbasis voor het bezoeken van allerlei bezienswaardigheden op het schiereiland.