Olderfjord, Russenes Camping

Bekijk foto's

Russenes Camping

Russenes Camping - Algemeen

Olderfjord Hotell Russenes Camping is gelegen in het Noorse dorpje Olderfjord, in de gemeente Porsanger. Dit is een prachtige locatie vol natuurschoon in het hartje van de noordelijkste provincie van Noorwegen, Finnmark. We zijn direct aan de naar de Noordkaap voerende Europastraße 69 gelegen, slechts 500 meter ten noorden van de E6. Hierdoor kunt u ons gemakkelijk bereiken. Vanuit Olderfjord kunt u dagtochten ondernemen naar de Noordkaap, Havøysund, Hammerfest, Alta en Lakselv. In de zomer kunnen onze gasten in verschillende accommodaties terecht: een hotel, verschillende categorieën bungalows en een camping. In ons restaurant zijn onder andere heerlijke gerechten, een kop koffie en snacks verkrijgbaar.Bovendien schenken we in het restaurant alcoholische dranken. In onze souvenirwinkel kunt u leuke souvenirs vinden voor de thuisblijvers. Op het terrein bevindt zich bovendien een toeristenkantoor, waar u terecht kunt voor meer informatie.

Russenes Camping - Accommodatie

Ons hotel beschikt over 29 kamers met elk een eigen badkamer en toilet. In de loungekamer kunt u op een flatscreen-tv naar een breed aanbod VIASAT-kanalen kijken. Bovendien kunt u er draadloos internet ontvangen.
Twee van de kamers zijn familiekamers voor 4 personen; de overige kamers bieden ruimte voor 1-2 personen. In het hotel mag niet gerookt worden. In een aantal kamers zijn huisdieren toegestaan.
Het ontbijt is bij de kamerprijs inbegrepen en wordt geserveerd in ons restaurant, direct naast het hotel.

Op ons terrein staan 14 bungalows, waarvan sommige met een eigen badkamer en toilet. Alle bungalows zijn voorzien van elektrische verwarming. Dekens en kussens zijn in de bungalow aanwezig en tegen betaling kunt u beddengoed huren. De sauna van het campeerterrein en het bbq-huisje zijn ook toegankelijk voor onze bungalowgasten.

Bungalow nr. 14:
Zes + twee slaapplaatsen; twee slaapkamers met elk een stapelbed voor drie personen (tweepersoonsbed beneden plus eenpersoonsbed boven) plus een slaapbank in de woonkamer. De bungalow beschikt over een keuken met koelkast, oven, fornuis, magnetron, koffiezetapparaat en keukengerei, en over servies en bestek voor acht personen. De bungalow heeft een eigen badkamer en toilet en ligt in een prachtige omgeving aan zee.

Bungalows 13, 15 en 16:
Drie + twee slaapplaatsen; stapelbed voor drie personen (tweepersoonsbed onder en eenpersoonsbed boven) plus een slaapbank. De bungalows zijn voorzien van een keuken met koelkast, kookplaat, keukengerei plus servies en bestek voor vijf personen. Verder hebben de bungalows een eigen badkamer en toilet. De bungalows liggen op een prachtige locatie vlakbij zee.

Bungalows 2, 3, 4, 5, 6:
Vier slaapplaatsen (stapelbed). De bungalows staan in de buurt van het servicegebouw met douches en toiletten. U kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke keuken van de camping.

Bungalows 1, 7, 8, 10, 11:
Slaapplaatsen voor twee personen, in sommige bungalows in de vorm van een stapelbed. De bungalows staan in de buurt van het servicegebouw met douches en toiletten. U kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke keuken van de camping.

Skolen: hostel in een oud schoolgebouw met eenpersoons-, tweepersoons- en vierpersoonskamers. De badkamer bevindt zich op de gang. U kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke keuken van de camping.

 

Prijzen

Periode bungalow 1, 7, 8, 10 en 11 bungalow 2, 3, 4, 5 en 6 bungalow 13, 15 en 16 bungalow 14
gehele jaar aanvraag aanvraag aanvraag aanvraag

Prijs is op aanvraag in 2020 in €. 

Wifi is aanwezig. Honden zijn toegestaan. Er kunnen daarvoor extra schoonmaakkosten worden gevraagd.

Linnenset NOK 100, eindschoonmaak is inclusief.