Omastrand Nestunet, Hytte

Bekijk foto's

Nestunet ligt op een schiereiland bij Mundheim aan de Hardangerfjord. De huisjes liggen 200 meter van weg 49 in een rustige, kindvriendelijke en mooie omgeving. De huisjes vallen onder monumentenzorg en zijn onderscheiden met de "Olavsrosa" voor cultureel erfgoed.

Accommodatie
De Hytter die geschikt zijn voor 4 personen (oppervlakte 30m2) zijn in originele stijl gebouwd in 1850 en in 1998 volledig gerenoveerd. Hytte heeft een woonkamer, zit- en eethoek en een volledig ingerichte maar kleine keukenhoek. Douche en toilet zijn aanwezig. De slaapzolder (met schuin plafond) is te bereiken via een steile trap en heeft 4 bedden. Let op! Er is een hoge overstap naar de slaapzolder.

Omgeving
- Bergen
- Hardangerfjord
- Folgefonn gletsjer
- Baronie Rosendal
- Wandelen
- Vissen

Prijzen

Periode 2021 Prijs per nacht, bungalow Prijs per week, bungalow
Gehele jaar € 88 € 588

! Extra toeslag: linnenset NOK100 per persoon per verblijf
! Extra toeslag: eindschoonmaak NOK200
! Honden zijn niet toegestaan

Kijk hier ook eens naar

Omastrand Nestunet, Idneståvå

Nestunet ligt op een schiereiland bij Mundheim aan de Hardangerfjord. De huisjes liggen 200 meter van weg 49 in een rustige, kindvriendelijke omgeving.

  • Vanaf € 118

Omastrand, Bråthun

Het huis ligt 10 meter van een smal strandje met een prachtig uitzicht over de Hardangerfjord, de bergen en de gletsjer, 250 meter van de doorgaande weg en 2,5 km van de dichtstbijzijnde supermarkt

FANAFJORD, FANAFJORDEN HYTTE

Aan zee gelegen met een prachtig uitzicht over de Fanafjord, circa 20 km ten zuiden van Bergen centrum.

Herand, Vassel Gård

Deze bungalows liggen bij de Vassel Gård (boerderij) in de gemeente Jondal bij het plaatsje Herand. Prachtig gelegen voor het maken van wandelingen, vissen (in de Hardangerfjord) maar ook voor het zomerskien. Vanuit Vassel Gård kunt u genieten van de Hardanger op z'n mooist.