Omastrand Nestunet, Hytte

Nestunet

Nestunet - Algemeen

Op een schiereiland bij Mundheim aan de Hardangerfjord. De huisjes liggen 200 meter van weg 49 in een rustige, kindvriendelijke en mooie omgeving. De huisjes vallen onder monumentenzorg en zijn onderscheiden met de "Olavsrosa" voor cultureel erfgoed.

Nestunet - Hytte

4 personen Opp. 30 m². Hytte is origineel gebouwd in 1850 en in 1998 volledig gerenoveerd. Hytte heeft een woonkamer met zit- en eethoek, volledig ingerichte maar kleine keukenhoek. Douche en toilet zijn aanwezig. De slaapzolder (met schuin plafond) is te bereiken via een steile trap en heeft 4 bedden. (let op, hoge overstap naar de slaapzolder) 

Nestunet - Omgeving

• Bergen
• Hardangerfjord
• Folgefonn gletsjer
• Baronie Rosendal
• wandelen
• vissen

Prijzen

Prijslijst Omastrand Nestunet, Hytte (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode bungalow per nacht bungalow per week
gehele jaar 88 588

Prijs per bungalow in € in 2020.

Linnenset NOK 100 per persoon per verblijf. Eindschoonmaak NOK 200.

Honden zijn niet toegestaan.

Kampeerhutrondreis Bua: Zuid Noorwegen, Hardangerfjord en Telemark

Na het liefelijk zuiden volgt de imposante fjordenkust met o.a. de Lysefjord met zijn befaamde Preikestolen.Kijk ook eens naar:

Omastrand Nestunet, Idneståvå
Nestunet ligt op een schiereiland bij Mundheim aan de Hardangerfjord. De huisjes liggen 200 meter van weg 49 in een rustige, kindvriendelijke en mooie omgeving.
Omastrand, Bråthun
Het huis ligt 10 meter van een smal strandje met een prachtig uitzicht over de Hardangerfjord, de bergen en de gletsjer, 250 meter van de doorgaande weg en 2,5 km van de dichtstbijzijnde supermarkt
FANAFJORD, FANAFJORDEN HYTTE
Aan zee gelegen met een prachtig uitzicht over de Fanafjord, circa 20 km ten zuiden van Bergen centrum.
Herand, Vassel Gård
Deze bungalows liggen bij de Vassel Gård (boerderij) in de gemeente Jondal bij het plaatsje Herand. Prachtig gelegen voor het maken van wandelingen, vissen (in de Hardangerfjord) maar ook voor het zomerskien. Vanuit Vassel Gård kunt u genieten van de Hardanger op z'n mooist.