Omastrand Nestunet, Idneståvå

Nestunet

Nestunet - Algemeen

Op een schiereiland bij Mundheim aan de Hardangerfjord. De huisjes liggen 200 meter van weg 49 in een rustige, kindvriendelijke en mooie omgeving.
De huisjes vallen onder monumentenzorg en zijn onderscheiden met de "Olavsrosa" voor cultureel erfgoed.

Nestunet - Idneståvå

Het huis Idneståva 6 pers, is een typisch westlandshuis origineel gebouwd in 1850 en in 1999 volledig gerenoveerd en prachtig ingericht met alle moderne faciliteiten. Het huis is onderverdeeld in 2 appartementen van elk 80 m² met een eigen ingang.

Er is een gezellig ingerichte woonkamer met zithoek, houtkachel, volledig ingerichte keuken
Elke appartement heeft eigen douche en toilet.  Twee slaapkamers op de 1e etage met 2 tweepersoons bedden en een kleine slaapkamer met 1 bed (geldt voor 1 appartement).

Nestunet - Omgeving

• Bergen
• Hardangerfjord
• Folgefonn gletsjer
• Baronie Rosendal
• wandelen
• vissen

Prijzen

Prijslijst Omastrand Nestunet, Idneståvå (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode bungalow per nacht bungalow per week
gehele jaar 118 779

Prijs per bungalow in € in 2020.

Linnenset NOK 100 per persoon per verblijf. Eindschoonmaak NOK 400.

Honden zijn niet toegestaan. 

Fjorden rondreis Urd

Als u van de Noorse fjordenkust wilt genieten, is deze fjorden rondreis een topper! Ook is het een prachtige kennismaking met het mooie Noorwegen. De Lysefjord met de befaamde Preikestolen, de prachtige Hardangerfjord, de imposante Sognefjord en als toetje nog de Nordfjord en de Geirangerfjord. Verder is de kennismaking met het mooie ‘binnenland' van Noorwegen met zijn berggebieden en rivierdalen zoals het Gudbrandsdal niet te versmadenAutorondreis Noorwegen Aegir: Populaire reis

Een prachtige kennismaking met het mooie Noorwegen. Geknipt voor liefhebbers van ongerepte en afwisselende natuur. De imposante fjordenkust met bijvoorbeeld de weidse Hardangerfjord en de majestueuze Sognefjord. Een highlight? Eigenlijk zijn er teveel om op te noemen; de prachtige fjorden, bergen en watervallen wisselen elkaar af. Verder kunt u ook genieten van de ruige schoonheid van het Noorse hooggebergte.Kijk ook eens naar:

Omastrand, Bråthun
Het huis ligt 10 meter van een smal strandje met een prachtig uitzicht over de Hardangerfjord, de bergen en de gletsjer, 250 meter van de doorgaande weg en 2,5 km van de dichtstbijzijnde supermarkt
Omastrand Nestunet, Hytte
Nestunet ligt op een schiereiland bij Mundheim aan de Hardangerfjord. De huisjes liggen 200 meter van weg 49 in een rustige, kindvriendelijke en mooie omgeving.
FANAFJORD, FANAFJORDEN HYTTE
Aan zee gelegen met een prachtig uitzicht over de Fanafjord, circa 20 km ten zuiden van Bergen centrum.
Herand, Vassel Gård
Deze bungalows liggen bij de Vassel Gård (boerderij) in de gemeente Jondal bij het plaatsje Herand. Prachtig gelegen voor het maken van wandelingen, vissen (in de Hardangerfjord) maar ook voor het zomerskien. Vanuit Vassel Gård kunt u genieten van de Hardanger op z'n mooist.