Omastrand Nestunet, Stølen

Nestunet

Nestunet - Algemeen

Nestunet lig op een schiereiland bij Mundheim aan de Hardangerfjord. De huisjes liggen 200 meter van weg 49 in een rustige, kindvriendelijke en mooie omgeving. De huisjes vallen onder monumentenzorg en zijn onderscheiden met de "Olavsrosa" voor cultureel erfgoed.

Nestunet - Stølen

8 personen. Opp. 110 m². Ruime woonkamer met zithoek, aparte keuken met eethoek. Stølen heeft een eigen badkamer met douche en toilet. De 4 slaapkamers, allemaal met 2 bedden, bevinden zich op de eerste etage. Hier is ook nog een apart toilet

Nestunet - Omgeving

• Bergen
• Hardangerfjord
• Folgefonn gletsjer
• Baronie Rosendal
• wandelen
• vissen

Prijzen

Prijslijst Omastrand Nestunet, Stølen (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode bungalow 1-5 personen per nacht bungalow 1-5 personen per week bungalow 6-10 personen per nacht bungalow 6-10 personen per nacht
gehele jaar 129 867 168 1139

Prijs per bungalow per nacht of week in 2020 in €.

Linnenset NOK 100 per persoon per nacht. Eindschoonmaak NOK 500.

Kijk ook eens naar:

Omastrand, Nabohuset
De bungalow ligt iets ten zuiden van Omastrand 25 meter van een smal strandje met een prachtig uitzicht over de Hardangerfjord, de bergen en de gletsjer, 250 meter van de doorgaande weg en 2,5 km van de dichtstbijzijnde supermarkt.
Tysnes, Sjø og Fritid
Tysnes ligt ongeveer 1,5 uur reizen met de auto en veerboot van Bergen centrum. Tysnes is een eilandengemeente in Sunnhordaland van 225 m2 groot. Hier gaat de mooie Hardangerfjord over in open zee, met een overvloed aan grote en kleine eilanden, fjordarmen een baaien. Tysnes heeft ook brugverbindingen met het vaste land.