Oppdal, Granmo camping

De camping is gelegen dicht bij de rivier Driva zo'n zes kilometer ten zuiden van Oppdal, dat is gesitueerd in een noordelijke vallei van de Dovrefjell bergketen.De afstand naar de stad Trondheim is 120 km.In de omgeving van de camping bevinden zich sommige van de meest spectaculaire bergen in Noorwegen, die o.a. bekend staan om de muskusossen die er hun leefgebied hebben. Er kan, als daar belangstelling voor is, een "safari" voor één of meer personen worden georganiseerd.Onze omgeving leent zich uitstekend voor wandelingen. De camping is tevens een uitvalbasis voor rafting tochten in een van de meest populaire rivieren in Noorwegen.Er zijn ook uitstekende mogelijkheden voor dagtrips met de auto naar Noorwegen. Bezoek enkele van de mooiste fjorden en kustlandschappen, ruim binnen een uur rijden. Wij bieden gratis vissen op zalm en forel in de nabijgelegen rivier, en vele andere, leuke activiteiten in de omliggende gebieden.De receptie, samen met een kleine winkel, is in de zomer de hele dag open.


Hytte type 1: 37 m2, 1 slaapkamer
Hytte type 2: 45 m2, 2 slaapkamer
De hyttes zijn compleet uitgerust met keuken, badkamer en tv.
Kampeerhut: eenvoudige hut met stapelbedden, kleine kookgelegenheid, geen douche/toilet.


Hytte type 1 Hytte type 2 Kampeerhut
   
     

Prijzen

Prijslijst Oppdal, Granmo camping (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode Bungalow type 6 persoons 48 m2 Bungalow type 45 m2 Bungalow type 37 m2 kampeerhut zonder d/t 2 persoons kampeerhut zonder d/t 4 persoons
gehele jaar 165 138 110 62 72

Prijs per bungalow / kampeerhut per nacht in € in 2018

Linnenset NOK 50 per persoon per verblijf. Eindschoonmaak is NOK 200.

Autovakantie Zweden Kristoffer: van Värmland naar Höga kusten

Een prachtige rondreis door Midden-Zweden en Oost-Noorwegen! Een kennismaking met de provincie Värmland wordt gevolgd door een paar mooie bestemmingen in het steeds weer verrassende Zweden en Noorwegen.