Oppdal, Magalaupe camping kampeerhutten

Magalaupe Camping

Magalaupe Camping - Algemeen

In het jaar 1960 werd Magalaupe camping opgericht, zonder faciliteiten. Op de dag van vandaag bieden ze niet alleen eenvoudige, maar ook goed uitgeruste 4 sterren vakantie hutten aan. Sommige hutten beschikken ook over eigen sanitair. De camping heeft een prachtige ligging aan de rivier Driva. Op de camping is er gratis wifi aanwezig.

Magalaupe Camping - Accommodatie

Cabin 1: Deze cabin beschikt over een stapelbed, keukentafel, een kitchenette met twee kookplaten, koelkast, keuken accessoires en koud stromend water.

Cabin nr 2-3: Deze 2 cabins beschikken over twee stapelbedden, keukentafel, keuken met koelkast, elektrische kookplaat en koud stromend water.

Magalaupe Camping - Activiteiten

De camping beschikt over een grote sauna. Deze is voor maximaal 8 personen, en kunt u bij de receptie bijhuren.
Andere activiteiten in de buurt:
Langlaufen.
Vissen in de Driva (op de camping zijn visvergunningen verkrijgbaar.
Wandelen: Zet op een paar goede bergschoenen en je kunt direct vertrekken vanaf de camping en de wandelroute volgen.
Opdall is een uitstekend gebied om kennis te maken met de Muskusos. Er gaan verschillende safari's, deze duren meestal rond de 3 - 6 uur.
Indoor activiteiten in Oppdal:
Zwemmen, bioscoop, bowlen en er is een spa in de buurt.

Magalaupe Camping - Omgeving

Oppdal Bygdemuseum: openluchtmuseum , geopend in 1937, bevat ongeveer 25 gebouwen, soms van groot belang, met inbegrip een dorsen schuur uit 1656. Een complete boerderij is nog in werking. Uitgebreide relikwieën met veel houtsnijwerk; skisamling en school museum.

Oppdal is een gemeente en skigebied in de provincie Sør-Trøndelag in Noorwegen. De gemeente telde 6473 inwoners in januari 2005.

Op slechts 5 minuten lopen van de camping is een beroemde waterval.

Oppdal grenst aan Rennebu in het noordoosten, in het noorden aan Surnadal en Rindal en Sunndal in het westen, Tynset in het oosten en Folldal en Dovre in het zuiden. Dichtstbijzijnde grote stad is Trondheim.
Het gebied is ook het uitgangspunt voor het Dovrefjell Nationaal park, bij de camping kunnen zij u helpen met advies voor lange of korte wandelingen of safari's. Dovre nasjonalpark is een woeste bergpartij met ronde harmonische toppen tot 1.700 meter.

Prijzen

Prijslijst Oppdal, Magalaupe camping kampeerhutten (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Type vanaf 2 personen Prijs per nacht
Cabin 1 (2 pers.) 44
Cabin 2-3 (4 pers.) 58

Prijs per nacht in € in 2020.

Eindschoonmaak NOK 100-300.
Linnen NOK 80.

muskusos safari kan bijgeboekt worden NOK425

Hytter rondreis Heilagr: Finland en Noorwegen

Een mooie reis door het hoge noorden. Allereerst een kennismaking met Finland, het land met zijn vele duizenden meren en eeuwig zingende bossen. De Finse hoofdstad Helsinki is een smeltkroes van oost en west en daardoor een stad met tal van bezienswaardigheden. Bij de passage van de poolcirkel in Finland kunt u zelfs kennismaken met de enige 'echte' kerstman. Bovendien bent u dan in het gebied van de middernachtzon.Jotunheimen Liv: Bergen, Bremanger, Trollstigen en Vøringfoss

Een mooie rondreis, een prima kennismaking met al het moois dat Noorwegen heeft te bieden. Zo kunt u heerlijk ronddwalen door de streek Valdres met Fagernes als gezellige regioplaats. Wandelen in de uitdagende Noorse natuur. Maar ook de mogelijkheid om Jotunheimen, het Noorse hooggebergte te gaan bewonderen.Noordkaap huttentocht Reidun: Zweden en Noorwegen

De fameuze Noordkaap is het ultieme doel van uw reis. Dáár wilt u genieten van het ‘einde van de wereld' en als het even kan ook van de middernachtzon.Huttentocht Dagrun: Noorse fjorden en hoge bergen

Een eerste prachtige kennismaking met Noorwegen. U begint in het weids Gudbrandsdal. Een kijkje in het oude, rustieke mijnstadje Røros is ook niet te versmaden. De westkust van Noorwegen telt tal van verrassingen. Uiteraard de imposante fjorden, prachtige souvenirs die hier door de IJstijden zijn achtergelaten. Een boottocht op een fjord is altijd weer een belevenis, omdat de natuur hier groots en de mens klein en nietig is.