Oppdal, Magalaupe camping bungalows

Bekijk foto's

In het jaar 1960 werd Magalaupe camping opgericht, zonder faciliteiten. Op de dag van vandaag bieden ze niet alleen eenvoudige, maar ook goed uitgeruste 4 sterren vakantie hutten aan. Sommige hutten beschikken ook over eigen sanitair. De camping heeft een prachtige ligging aan de rivier Driva. Op de camping is er gratis wifi aanwezig.

Bungalows

Hytte nr 4 - 5 - 6: Deze 3 cabins beschikken over twee slaapkamers met tweepersoons bedden en een aantal slaapplaatsen in de loft. (max 8 personen) Keuken met koelkast, twee kookplaten, magnetron, woonkamer, douche en wc.

Hytte nr 7-8 - 9: Deze 3 cabins beschikken over een slaap ruimte met een tweepersoonsbed en een loft met een aantal slaapplaatsen. (max 4 personen) De keuken is voorzien van apparatuur, koelkast, twee kookplaten, woonkamer en badkamer met douche en wc.

Hytte nr 10:Grote woonkamer, een keuken voorzien van apparatuur, koelkast, twee kookplaten, magnetron, badkamer met douche en wc, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een stapelbed.

Activiteiten

De camping beschikt over een grote sauna. Deze is voor maximaal 8 personen, en kunt u bij de receptie bijhuren.
Andere activiteiten in de buurt:
Langlaufen.
Vissen in de Driva (op de camping zijn visvergunningen verkrijgbaar.
Wandelen: Zet op een paar goede bergschoenen en je kunt direct vertrekken vanaf de camping en de wandelroute volgen.
Opdall is een uitstekend gebied om kennis te maken met de Muskusos. Er gaan verschillende safari's, deze duren meestal rond de 3 - 6 uur.
Indoor activiteiten in Oppdal:
Zwemmen, bioscoop, bowlen en er is een spa in de buurt.

Omgeving

Oppdal Bygdemuseum: openluchtmuseum , geopend in 1937, bevat ongeveer 25 gebouwen, soms van groot belang, met inbegrip een dorsen schuur uit 1656. Een complete boerderij is nog in werking. Uitgebreide relikwieën met veel houtsnijwerk; skisamling en school museum.

Oppdal is een gemeente en skigebied in de provincie Sør-Trøndelag in Noorwegen. De gemeente telde 6473 inwoners in januari 2005.

Op slechts 5 minuten lopen van de camping is een beroemde waterval.

Oppdal grenst aan Rennebu in het noordoosten, in het noorden aan Surnadal en Rindal en Sunndal in het westen, Tynset in het oosten en Folldal en Dovre in het zuiden. Dichtstbijzijnde grote stad is Trondheim.
Het gebied is ook het uitgangspunt voor het Dovrefjell Nationaal park, bij de camping kunnen zij u helpen met advies voor lange of korte wandelingen of safari's. Dovre nasjonalpark is een woeste bergpartij met ronde harmonische toppen tot 1.700 meter.

Prijzen

Periode Prijs per nacht
Cabin 4-5-6 97
Cabin 7-8-9 72
Cabin 10 82

Prijs per nacht (2pers.) in 2020 in €.