Oppdal, Smegarden Camping

Bekijk foto's

Smegarden Camping

Smegarden Camping - Algemeen

Smegarden Camping ligt in Oppdal, ongeveer 128 km ten zuiden van Trondheim. Oppdal is zomer en winter een fantastische bestemming met de vele bezienswaardigheden, het adembenemende landschap en de talloze activiteiten die je hier kunt ondernemen. De camping wordt omringd door bergen, een bos en een rivier genaamd Vinstra. Hier kun je geweldig raften! De Vinstra is een zij-rivier van de zalm-rivier de Driva. Wandelen langs de rivier, vissen en een vuurtje maken bij de "gapahuk"; beelden van een echte top-vakantie!

Vanuit hier kunt u ook diverse andere tochtjes maken. In Oppdal vindt u prachtige winkelcentra, golfbanen, alpine pistes en een gondellift waarna u wandelingen kunt maken waarbij u nooit vermoedde panorama's te zien krijgt. Wees wel voorbereid op veranderlijk weer als u de bergen in gaat!
Ook een bezoek aan de nationaal parken Dovrefjell of Trollheimen is een groot avontuur. De natuur is hier zo puur en verbazingwekkend mooi dat u zichzelf vast af en toe even in uw arm moet knijpen. De steden Kristiansund en Trondheim liggen op slechts 2 uur afstand en zijn met hun schitterende omgeving en boeiende cultuur een bezoek meer dan waard.

Smegarden Camping - Accommodatie

Smegarden Camping heeft  kampeerhutten beschikbaar voor 2-6 personen. De hutten zijn voorzien van kookplaat, koelkast en kabel-TV.  De sanitaire faciliteiten zijn uitstekend. Verder zijn er een grote keuken, wasruimte, solarium, TV kamer en kiosk op het terrein. Voor de kinderen is er een speeltuin met schommels, zandbak en trampoline.
Bij de receptie adviseert men u graag over de activiteiten in de omgeving.

Smegarden Camping - Activiteiten

·    Muskus-os safari
·    Raften
·    Kanoën
·    Vissen
·    Fietsen
·    Zwemmen
·    Wandelen

Prijzen

Periode kampeerhut 2 persoons kampeerhut 4 persoons kampeerhut 6 persoons
1/5-30/9 op aanvraag op aanvraag op aanvraag
Prijs per nacht op aanvraag.