Orkanger, Bårdshaug Herregård

Bardshaug Herregard in Orkanger

Dit prachtige hotel, Bardshaug Herregard in Orkanger is gestart in 1965 door de gebroeders Thams. Zij zijn begonnen met 20 kamers. Hedendaags beschikt het hotel over 90 verschillende kamers. U kunt bij Bardshaug Herregard in Orkanger overnachten in zowel historische als hedendaagse kamers. Tevens bevindt zich in het hotel verschillende lounges, een bibliotheek, een bar en sauna. Een heerlijk hotel om tot rust te komen.

Bardshaug Herregard - kamers

Het landhuis biedt 8 unieke historische kamers. Hier vindt u geen TV, internet of telefoon, maar een prachtige sfeer van de vroege jaren 1900. Daarnaast vindt u in Bardshaug Herregard in Orkanger verschillende kamers met tv, minibar en internet.

Eetmogelijkheden
Het restaurant van Bardshaug Herregard bevindt zich op de 1e verdieping. De keuken maakt veel gebruik van ingrediënten uit de regio. Onder andere maakt men gebruik van lokaal schapenvlees, schelpdieren en vis uit de Trondheim fjord, lokale kazen en nog veel meer.

Hoofdzaken

- Gratis WIFI
- Gratis parkeren
- Restaurant a la carte en buffet mogelijkheden
- Rookvrije kamers
- Huisdieren zijn toegestaan (evt. extra kosten)

Activiteiten

Het hotel personeel van Bardshaug Herregard kan u helpen bij het regelen van de visuitrusting, de vergunningen, het vervoer en de gidsen. Hengels zijn te huur op het terrein.

Prijzen

Prijslijst Orkanger, Bårdshaug Herregård (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension
26/6-10/8 77 109
rest van het jaar 90 122

prijs per persoon per nacht 2017 in €

Autotocht Troll: Trondheim, Atlanterhavsveien en Trollstigen

Het is zeker geen straf om uw autotocht door Noorwegen te beginnen in Oslo. De Noorse hoofdstad heeft een gezellig centrum met veel bezienswaardigheden en een prachtige ligging aan de gelijknamige fjord. En daarna wachten u allerlei verrassingen. Het langgerekte Østerdal, de pracht van Trondheim met zijn Nidarosdom, het verbluffende uitzicht op Molde.