Orsa, Fryksås Hotell

Het hotel ligt in een van de oudste en grootste weide omgevingen, een historische locatie op 10 km van Orsa in Dalarna. Hier vind u rust, zowel in de zomer als in de winter, de unieke positie van het hotel heeft altijd iets speciaals om met u te delen.
De weide waarin het hotel ligt dateert uit de jaren 1500. Vandaag de dag zijn er nog 150 gebouwen bewaard gebleven in Fryksås die samen zorgen voor een rustige en unieke omgeving. Vanaf 1800 is hier het hotel gesitueerd welke nu is opgenomen in de keten van Countryside hotels. Het hotel is hooggelegen met een adembenemend uitzicht.


Het hotel beschikt over 18 kamers, enkele kamers beschikken over Bliss Nordics bedden. Deze bedden kunt u instellen naar uw eigen voorkeur. Daarnaast zijn alle kames modern en persoonlijk ingericht. Elke kamer heeft een douche, toilet en tv.
Het restaurant staat bekend om zijn uitstekende keuken. Daarnaast beschikt het hotel over een wijnkelder om de ervaring compleet te maken.
De chef-kok stelt een weekmenu samen voor de gasten die verblijven op basis van halfpension. Het menu is seizoensgebonden en er wordt gewerkt met
verse ingredienten.

 

Overige faciliteiten:
- Huisdieren toegestaan
- Sauna
- Wifi
- Spa
- Open haard
- Hotel met uitzicht
- Dansvloer
- Parkeergelegenheid
- Wc faciliteiten voor gehandicapten
- Zwembad

Prijzen

Prijslijst Orsa, Fryksås Hotell (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension Single toeslag
gehele jaar 120 191 39

prijs per persoon per nacht 2020 in €.

Rondreis Noorwegen Yggdrasil: Zweden, de Noordkaap en Noorwegen

De fameuze Noordkaap is het ultieme doel van deze rondreis Noorwegen en Zweden. Dáár wilt u genieten van het ‘einde van de wereld' en als het even kan ook van de middernachtzon. Maar om daar te komen heeft u eerst al kennisgemaakt met het uitgestrekte Zweden met zijn prachtige bossen en rustieke plaatsjes. Vervolgens heeft u klein stukje Finland meegepakt en al genoten van een weids stukje van Noord Noorwegen.