OSLO, BONDEHEIMEN HOTEL

Bekijk foto's

Hotel Bondeheimen is gehuisvest in een mooi pand, waar ook een theaterzaal, restaurant Kaffistova enHeimen Husflid, een winkel met kostuums uit alle streken van Noorwegen gevestigd zijn. Hotelgasten krijgen 10% korting. Het hotel ligt zeer centraal in Oslo centrum, met leuke winkelstraten, prachtige musea, parken (waaronder het bekende Vigelandpark) en talloze uitgaansmogelijkheden. De bus naar het vliegveld stopt voor de deur en het treinstation, winkels, theaters en bezienswaardigheden, zoals het koninklijk paleis, zijn op loopafstand.

Prijzen

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension
gehele jaar aanvraag aanvraag
<p>Prijs op aanvraag.</p>

Kijk hier ook eens naar

OSLO, HOLMENKOLLEN PARK HOTEL SCANDIC

Dit bijzondere gebouw werd in 1894 gebouwd in "drakenstijl". Het hotel ligt 350 meter boven Oslo centrum met een uniek uitzicht over de stad en de Oslofjord, met de Holmenkollenbakken en de Oslomarka als buurman.

Lørenskog, Losby Gods

Losby Gods (anno 1850) ligt op een halfuur rijden van Oslo, omgeven door prachtige natuur Het originele gebouw heeft een 300 jaar oude historie.

  • Vanaf € 84

Oslo, Scandic Victoria Oslo

Dit hotel ligt halverwege het Centraal Station van Oslo en het Koninklijk Paleis. Het biedt een ideale uitvalsbasis in het stadscentrum.

Oslo, Thon Hotel Opera

Het Thon Hotel Opera ligt in Oslo centrum naast het centraal station en tegenover het in 2008 geopende architectonisch bijzondere Opera gebouw.

  • Vanaf € 85

Oslo, THE THIEF

Een klein eiland, een hele oceaan van ervaringen. Met Oslo's meest spectaculaire locatie haalt hotel THE THIEF de gasten weg uit het dagelijkse leven.

OSLO, SORIA MORIA HOTEL

Dit moderne hotel met 156 kamers ligt op 500 meter boven Oslo centrum met een uniek uitzicht over de stad en de Oslofjord, met de Holmenkollenbakken als buurman en aan de rand van Nordmarka met z?n prachtige natuur en ongekend aantal wandelmogelijkheden.