Oslo, Frogner house appartments

Frogner house appartments

Waarom Frogner house appartments? Oslo ligt voor uw deur!

Frogner house appartments - Accommodatie

Bij Frogner House Apartments, wordt u niet alleen voorzien van het perfecte thuis tijdens uw verblijf, maar u wordt ook uitgedaagd om Oslo te ontdekken, en van elk deel van de stad te genieten. Er wordt geprobeerd zoveel mogelijk informatie te verzamelen, zodat u op uw eigen gemak kunt rond struinen door de stad.

De appartementen zijn gelegen op centrale adressen door de stad Oslo.

Wat bieden de appartementen?
Veel ruimte - niet alleen een kamer met een bed.
Meer flexibiliteit, privacy en ruimte voor dezelfde prijs of goedkoper dan een hotelkamer.
De keuken - kiest gewoon wanneer te eten, waar te eten, geld te besparen en vasthouden aan je dieet.
De extra's- optionele housekeeping, check-in dienst en een gastheer aan de andere kant van de lijn zijn een paar van de extra's.

De appartementen zijn er voor iedereen:

-Bent u in Oslo voor zaken? De centraal gelegen appartementen maken het gemakkelijk om van en naar het werk, de luchthaven of vergaderingen te gaan. De bureaus vereenvoudigen het werken vanuit huis en het deelnemen aan videoconferenties.

-Voor gezinnen? Onze appartementen bieden u een plek aan om te overnachten, voor als je niet in verschillende kamers wilt overnachten als in een hotel. Daarnaast kunt u geld besparen op catering en wasserij kosten, omdat ze zijn voorzien van zowel een keuken en een wasmachine. 

-Individuele reiziger? Voor degenen die alleen reizen , bieden deze appartementen een meer persoonlijke ruimte en het gevoel van thuis. De locatie van onze gebouwen maakt het ook gemakkelijker om te leven als een local. Je hebt de stad aan uw voeten, en je kunt gemakkelijk genieten van alles wat Oslo te bieden heeft.

-Koppel? Voor de koppels bied Frogner House Apartments interessante adressen in de buurt van plaatsen waar u kunt genieten van lekker eten, mooie wandelingen en de meest romantische uitzichten op de stad.

Frogner house appartments - Omgeving

Even iets over de naam van de Noorse hoofdstad. In de Middeleeuwen heette de stad Ásló. Dan verandert de naam in Christiania (van 1624 tot 1878) en Kristiania (van 1878 tot 1924). Na 1924 heet de stad definitief Oslo. Oslo wordt ook wel ‘de stad in het groen' genoemd. En terecht! Daarvan getuigen de omringende heuvels en bossen en natuurlijk ook de weidse Oslofjord met zijn talloze eilanden en eilandjes. De natuur is altijd dichtbij in Oslo. Het klimaat van de stad is trouwens opvallend: over het algemeen droog en zonnig. Dat én de combinatie van de fjord en de omliggende bergen zorgt voor een weelderige plantengroei; er zijn meer dan 1000 plantensoorten in de omgeving van Oslo te vinden.

Prijzen

Prijslijst Oslo, Frogner house appartments (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 personen 3 personen 4 of meer personen
gehele jaar op aanvraag op aanvraag op aanvraag
Prijs op aanvraag per appartement in 2020 in €