Oslo, The Thief

Een klein eiland, een hele oceaan van ervaringen. Met Oslo's meest spectaculaire locatie haalt hotel The Thief de gasten weg uit het dagelijkse leven. Internationale restaurants, gezellige eetgelegenheden en hoogwaardige galeries zitten naast elkaar in de verkeersvrije straten en pleinen. En het Astrup Fearnley Museum ontworpen door de Italiaanse architect Renzo Piano ster, is de naaste buur van het hotel. Genoeg mogelijkheden om u heerlijk te vermaken.

Vanaf het balkon kunt u genieten van het uitzicht over de fjord.

De kamers

De kamers van Oslo, The Thief maken gebruik van designmeubilair uit binnen als buitenland. Onder andere ontworpen en geslecteerd door interieurontwerper Wille Våge. Het bijzondere gebouw, hotel The Thief in Oslo is ontworpen door Mellbye Arkitekter.
De beste lokale ingrediënten worden geserveerd in restaurants. Oslo, The Thief hotel heeft een Foodbar en Fru K. In de zomer kunnen onze gasten genieten van koude dranken met het oog op DIEF DAK.
Op de dief te behandelen we rocksterren als gasten en gasten als rocksterren. Wij zweren bij de kwaliteit, zich te concentreren op details en onszelf te rekken om u te verrassen als gast. Dit is hoe we creëren hotelervaringen.
De dief is een lifestyle hotel op basis van een fundamentele filosofie van duurzaamheid en lokale kwaliteiten.

Mogelijkheden Oslo, The Thief hotel

Oslo, The Thief hotel heeft vijf kamer categorieën op de dief . Of u nu kiest voor de OSLO SUITE - de top suite met een fantastisch uitzicht vanaf een eigen terras - of één van Oslo's meest ruime standaard kamers , comfort neemt een prominente plaats . Alle kamers hebben oplossingen en originele details, die een intieme en persoonlijke sfeer te creëren op maat.

Prijzen

Prijslijst Oslo, The Thief (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt Single toeslag
23/4-30/9 220 129
Prijs per persoon per nacht in 2018 in €.

Kijk ook eens naar:

OSLO, BONDEHEIMEN HOTEL
Het hotel ligt in Oslo centrum, met leuke winkelstraten, prachtige musea, parken (waaronder het bekende Vigelandpark) en talloze uitgaansmogelijkheden.
Oslo, Bygdøy bed & breakfast
Bygdøy bed en breakfast ligt vlakbij het stadscentrum van Oslo. Het is 2 minuten wandelen naar de dichtsbijzijnde bushalte, Folk Museum of 2 km naar het dichtsbijzijnde treinstation.
OSLO, HOLMENKOLLEN PARK HOTEL SCANDIC
Dit bijzondere gebouw werd in 1894 gebouwd in "drakenstijl". Het hotel ligt 350 meter boven Oslo centrum met een uniek uitzicht over de stad en de Oslofjord, met de Holmenkollenbakken en de Oslomarka als buurman.
OSLO, SORIA MORIA HOTEL
Dit moderne hotel met 156 kamers ligt op 500 meter boven Oslo centrum met een uniek uitzicht over de stad en de Oslofjord, met de Holmenkollenbakken als buurman en aan de rand van Nordmarka met z?n prachtige natuur en ongekend aantal wandelmogelijkheden.
Oslo, Scandic Victoria Oslo
Dit hotel ligt halverwege het Centraal Station van Oslo en het Koninklijk Paleis. Het biedt een ideale uitvalsbasis in het stadscentrum.
Oslo, Chateau apartments
Chateau Apartments ligt in Grunerlokka in Oslo, dicht bij Rockefeller Music Hall, Kathedraal van Oslo en Karl Johans Gate. In de buurt liggen ook Munchmuseum en Operagebouw van Oslo.
Oslo, Thon Hotel Opera
Het hotel ligt in Oslo centrum naast het centraal station en tegenover het in 2008 geopende architectonisch bijzondere Opera gebouw, met dichtbij leuke winkelstraten, prachtige musea, parken (waaronder het bekende Vigelandpark) en talloze uitgaansmogelijkheden.