Oslo, Scandic Victoria Oslo

Bekijk foto's

Dit hotel ligt halverwege het Centraal Station van Oslo en het Koninklijk Paleis. Het biedt een ideale uitvalsbasis in het stadscentrum. De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv en er wordt elke dag een populair ontbijtbuffet geserveerd.

Gratis WiFi is beschikbaar in elke kamer van het Scandic Victoria. Alle kamers hebben daarnaast koffie- en theefaciliteiten en kabel-tv. Sommige kamers hebben een bank waarop u heerlijk kunt ontspannen.

In Victor Bar kunt u genieten van snacks en drankjes.

Binnen 10 minuten lopen van het Scandic Victoria vindt u bezienswaardigheden zoals het Nationaal Theater en de belangrijkste winkelstraat, de Karl Johans gate. Metrostation Stortinget ligt op 300 meter afstand.

Prijzen

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt Single toeslag
1/5-30/6 (vr-zo) & 1/7-31/7 & 1/8-30/4 (vr-zo) 82 69
(ma-do alle genoemde periodes) 1/5-30/6 & 1/8-30/4 101 88

Prijs per persoon per nacht in 2019 in €.

Scandic hotels werkt met variable tarieven, er zijn soms speciale aanbiedingen. Hiervoor geldt echter dat het gehele verblijf direct betaald dient te worden en de annuleringskosten hiervoor 100% bedragen.

Kijk hier ook eens naar

OSLO, BONDEHEIMEN HOTEL

Het hotel ligt in Oslo centrum, met leuke winkelstraten, prachtige musea, parken (waaronder het bekende Vigelandpark) en talloze uitgaansmogelijkheden.

OSLO, SORIA MORIA HOTEL

Dit moderne hotel met 156 kamers ligt op 500 meter boven Oslo centrum met een uniek uitzicht over de stad en de Oslofjord, met de Holmenkollenbakken als buurman en aan de rand van Nordmarka met z?n prachtige natuur en ongekend aantal wandelmogelijkheden.

Oslo, THE THIEF

Een klein eiland, een hele oceaan van ervaringen. Met Oslo's meest spectaculaire locatie haalt hotel THE THIEF de gasten weg uit het dagelijkse leven.

Oslo, Thon Hotel Opera

Het Thon Hotel Opera ligt in Oslo centrum naast het centraal station en tegenover het in 2008 geopende architectonisch bijzondere Opera gebouw.

  • Vanaf € 85

Deze accommodatie is opgenomen in de volgende reizen