Östersund, Frösö Camping & Stugby

Bekijk foto's

Deze camping ligt op een prachtige plek in het midden van eiland Frösön dichtbij het centrum van Östersund. De camping is moderne en heeft verschillende kampeerhutten/bungalows en kampeerplekken. De camping is het hele jaar geopend een een ideale basis om de bergen van Östersund teverkennen.


- Kampeerhut 4 personen zonder water. Deze zes kampeerhutten hebben 1 kamer met daarin twee stapelbedden, een tafel met 4 stoelen, koelkast en kleine kookplaat. U dient gebruik te maken van de wc/douche faciliteiten op de camping. Aangepaste douche is aanwezig. Verder biedt de  camping een grotere keukenruimte, eetkamer en wasruimte. In de gezamenlijke ruimte bij de receptie kunt u eventueel tv kijken. Kampeerhut 4 personen met water zonder d/t. Zelfde omschrijving als kampeerhut zonder water alleen heeft u hier een kraan met warm en koud water.

-Bungalow 4-5 personen, twee kamers. Een kamer met daarin een kleine keuken, bedbank, eettafel en stoelen, tv en openhaard. De slaapkamer heeft een enkel bed en een stapelbed. U heeft een eigen douche en toilet.

-Gerenoveerde bungalow 4-5 personen, twee kamers. Een kamer met daarin een keuken, bedbank, eettafel en stoelen, tv en openhaard. De slaapkamer heeft een stapelbed met breed onderbed. U heeft een eigen douche en toilet.

-Appartement 4 personen, twee kamers. Een uitgebreide keuken inclusief vaatwasser, tv, eettafel met stoelen. Een slaapkamer met 2 bedden en er is nog een bedsofa in de woonkamer. Eigen douche en toilet.

In elke hut zijn dekbedden en kussens aanwezig. De keukentjes zijn voorzien van borden, bestek en kopjes.


Activiteiten:
- wandelen
- bezoek de kerk
- dierentuin
- zwembad Lövsta
- Jamtli museum
- Adventure trail in de bergen

 

 

Prijzen

Periode kampeerhut hut d/t
1/5-30/9 aanvraag aanvraag
prijs per nacht in € 2015

Deze accommodatie is opgenomen in de volgende reizen