Östersund, Clarion Hotel Grand

Voor een bezoek aan Östersund is het Clarion Hotel Grand de eerste keus! Er heerst hier een levendige sfeer maar tegelijkertijd biedt het hotel voldoende mogelijkheden voor rust en ontspanning.
De liefde voor kunst, muziek en design zijn duidelijk aanwezig in dit bijzondere hotel en men zal hier alles doen wat binnen de mogelijkheden ligt om het u naar de zin te maken en uw verblijf onvergetelijk.

Eén van de ervaringen die daarbij zal helpen is het diner in het eigen restaurant. De chefkok staat bekend als één van de beste in Zweden en heeft ook meerdere prijzen op haar naam staan. Lokale producten worden gecombineerd met buitenlandse invloeden en dat heeft verrukkelijke diners tot gevolg.

Alle kamers zijn smaakvol ingericht en voorzien van comfortabele grote bedden van de beste kwaliteit, TV, radio, telefoon, badkamer met douche/toilet en draadloos internet.

Prijzen

Prijslijst Östersund, Clarion Hotel Grand (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension Single toeslag
19/6-16/8 68 109 39
Rest van het jaar Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag

Prijs per persoon per nacht in 2020 in €.

Zweden per trein, 10-daagse treinreis Bjorn

Ontdek Zweden per trein. Tijdens deze reis, verblijft u in 4 Zweedse steden en sluit u de reis af in de 2 na grootste stad van Noorwegen: Trondheim.Rondreis Noorwegen Yggdrasil: Zweden, de Noordkaap en Noorwegen

De fameuze Noordkaap is het ultieme doel van deze rondreis Noorwegen en Zweden. Dáár wilt u genieten van het ‘einde van de wereld' en als het even kan ook van de middernachtzon. Maar om daar te komen heeft u eerst al kennisgemaakt met het uitgestrekte Zweden met zijn prachtige bossen en rustieke plaatsjes. Vervolgens heeft u klein stukje Finland meegepakt en al genoten van een weids stukje van Noord Noorwegen.