Oud en nieuw Zweden, 5-daagse reis

Reisbeschrijving

Grano, Grano Beckasin Lodge
Grano, Grano Beckasin Lodge

Met een transfer wordt u naar uw accommodatie gebracht. U verblijft 4 nachten in Granö Beckasin Lodge en krijgt elke ochtend een ontbijt geserveerd. Op oudejaarsavond krijgt u een 7-gangen diner. Aansluitend kunt u een vuurwerkshow bekijken vanuit het glazen paviljoen onder het genot van een wijntje. Ook gaat u een van deze dagen een sneeuwschoenwandeling maken en zult u een bezoek brengen aan het Elandenpark. Op eigen gelegenheid kunt u ook andere activiteiten bijboeken, zoals een 3 uur durende hondensledetocht of sneeuwscootertocht. De laatste dag wordt u weer met een transfer naar het vliegveld gebracht.


Winteractiviteiten Zweden

Zweden kent net als Noorwegen en Finland een lange traditie als het om wintersport gaat. Zowel skiën als langlaufen behoren vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.Oud en nieuw Zweden

Origineel nieuwjaar vieren, waarom niet in een vogelnest in Zweden? Met deze oud en nieuw Zweden reis naar Lapland kunt u verschillende activiteiten ondernemen. 

Oud en nieuw Zweden - uw geplande reis 

• Heenreis: U vliegt vanaf Amsterdam via Stockholm naar Umeå. Vanuit Umeå volgt een transfer naar Granö Beckasin Lodge.
• U wordt verwelkomd bij Granö Beckasin Lodge, waar u 4 nachten zult verblijven. Dit is een kant en klaar pakket. Granö Beckasin Lodge biedt nog veel meer activiteiten aan en we kunnen ook pakketten op maat voor u samenstellen. U kunt bijvoorbeeld een sneeuwscootertocht of een hondensledetocht aan uw reis toevoegen. 
• Terugreis: Met een transfer wordt u naar het vliegveld in Umeå gebracht. U vliegt vanaf Umeå via Stockholm naar Amsterdam.

Oud en nieuw Zweden - uw accommodaties

U verblijft 4 nachten in een het Eco-hotel bij Granö Beckasin Lodge. (Indien gewenst en beschikbaar is het ook mogelijk om 1 of 2 nachten in het Birdsnest te overnachten). Granö Beckasin Lodge ligt op 3 minuten lopen van het strand. Het Granö Beckasin ligt op slechts een uur rijden van Umeå en biedt accommodatie aan de oevers van de rivier de Ume.

Prijslijst Oud en nieuw Zweden, 5-daagse reis (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Oud en nieuw Zweden (29/12 - 02/01) Prijs pp op basis van 2 personen. Prijs pp op basis van 1 persoon
Verblijf 4 nachten in het Eco hotel 1235 1395
Verblijf 2 nachten Eco hotel + 2 nachten Birdsnest 1435 1680
Verblijf 4 nachten Birdsnest 1665 1965
Optioneel bij te boeken excursies: Optioneel bij te boeken excursies:
Sneeuwscootertocht incl. ijsvissen (3 uur) 125 125
Hondensledetocht 155 155

Inclusief:

  De genoemde vliegreizen gebaseerd op het voordeligste tarief, incl. 1 stuk ruimbagage per persoon (is dit tarief niet meer beschikbaar, dan is het uitsluitend mogelijk te reizen tegen een toeslag), incl. luchthavenbelasting en tax. 

✓  Verblijf in de genoemde accommodatie 

✓  4 x ontbijtbuffet, 2x lunch, 3x 3-gangendiner, 1x 7-gangendiner

✓  Genoemde excursies (sneeuwschoenwandelen, elandpark bezoek en vuurwerkshow).

✓  Genoemde transfers

Exclusief:

! Niet genoemde maaltijden 

! Niet genoemde excursies

! Verzekeringen

! Uitgaven van persoonlijke aard