Øyer, Pluscamp Rustberg Hytteutleie og Camping

Bekijk foto's

Pluscamp Rustberg Hytteutleie og Camping

Pluscamp Rustberg Hytteutleie og Camping - Algemeen

Idyllische en rustige familie camping in de heuvels aan de rivier Lågen. De camping ligt 20 km ten noorden van Lillehammer en 200 km ten noorden van Oslo. Daardoor is het een ideaal uitgangspunt voor diverse dagtochten, zoals het Hunderfossen Familiepark met z'n "avontuur grot" en andere attracties, het Maihaugen Openluchtmuseum, en het Olympische Lillehammer waar zich ook het Lilleputthammer lekeby met indoor waterpark bevindt.  Vissen, zwemmen, wandelen over goed gemarkeerde paden, eland safari, fietsen, golfen en nog veel meer activiteiten mogelijk. U kunt hier 's winters ook skiën; de langlauf loipes beginnen op de camping!

Pluscamp Rustberg Hytteutleie og Camping - Accommodatie

Rustberg Hytteutleie og Camping is het gehele jaar open en beschikt over 33 hutten van verschillende standaard. De kampeerhutten, zonder stromend water, zijn geschikt voor 2-4 personen. U kunt kiezen uit kampeerhut zonder of kampeerhut met aparte slaapkamer.
De luxere blokhutten beschikken over volledige inrichting met badkamer, zit- en eethoek, TV, volledig ingerichte keuken etc. en zijn geschikt voor 2-8 personen.  

Er is een prachtig receptiegebouw met winkel, restaurant en appartementen. De camping heeft veel fraaie faciliteiten zoals een grote speeltuin, zwembad, verwarmd zwembad met glijbanen en plonsbad voor jonge kinderen. Het sanitair gebouw is modern en er is een wasruimte met wasmachine en -droger. In de gemeenschappelijke ruimte is een TV en kunnen grote activiteiten georganiseerd worden. U kunt gebruik maken van draadloos internet.

Pluscamp Rustberg Hytteutleie og Camping - Activiteiten

·    Zwembad volwassenen
·    Zwembad kinderen
·    Zwemmen in natuurlijk water op max. 500 m.
·    Surfen mogelijk op max. 500 m.
·    Zeilen mogelijk op max. 500 m.
·    Vissen mogelijk
·    Midgetgolf
·    Sport- en speelveld
·    Speeltoestellen
·    Wandelmogelijkheden
·    Fietsmogelijkheden
·    Ski-droogruimte
·    Langlaufen mogelijk
·    Après-ski
·    Skipiste

Prijzen

Periode kampeerhut hut d/t
1/5-30/9 op aanvraag op aanvraag
Prijs op aanvraag.