Øystese, Sjuseter Hytter

Sjuseter bij Øystese 
Sfeervolle en comfortabele bungalows bij een klein meer gelegen, op circa 6 kilometer van de Hardangerfjord waar een boot met motor gehuurd kan worden. Een mooi wandelgebied met gemarkeerde paden naar verschillende bergtoppen. De Hanzestad Bergen ligt op circa 1½ uur rijden.


bungalow type 1
vrijstaand
opp. 60 m²
6 personen
bouwjaar 1997, gerenoveerd in 2005
Sfeervolle bungalow van hoge standaard Woonkamer met zit- en eethoek, houtkachel, TV met schotelantenne, radio en CD speler, DVD, volledig ingerichte keuken met fornuis, magnetron, koelkast en diepvries, vaatwasmachine, wasmachine en droogtrommel, koffiezetapparaat en stofzuiger. Toilet. Badkamer met vloerverwarming en douche/toilet, sauna en whirlpool. Er zijn 2 slaapkamers waarvan 1 met familiebed (1.20 en 90 cm breed) en 1 met tweepersoonsbed en er is een slaapzolder met 2 éénpersoonsbedden.Overdekt terras met buitenmeubelen en barbecue.

bungalow type 2
vrijstaand
opp. 50 m²
6 personen
bouwjaar 1980, gerenoveerd in 2003
Sfeervolle bungalow van hoge standaard Woonkamer met zit- en eethoek, houtkachel, TV met schotelantenne, radio en CD speler, DVD, volledig ingerichte keuken met fornuis, magnetron, koelkast en diepvries, vaatwasmachine, koffiezetapparaat en stofzuiger. Wasmachine en droogtrommel. Badkamer met vloerverwarming en douche/toilet, sauna en whirlpool. Er zijn 2 slaapkamers waarvan 1 met familiebed (1.20 en 90 cm breed) en 1 met tweepersoonsbed en er is een slaapzolder met 2 éénpersoonsbedden.Overdekt terras met buitenmeubelen en barbecue.

 

Prijzen

Prijslijst Øystese, Sjuseter Hytter (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode Bungalow per nacht bungalow per 3 nachten
1/5 - 30/6 en 1/9 - 30/9 116 349
1/7 - 31/8 129 388
Extra prijs informatie