Pärnu, Rannahotell

Deze accommodatie ligt op 1 minuut lopen van het strand. Het prachtig gelegen Rannahotell bevindt zich aan een zandstrand op slechts 15 minuten lopen van het centrum van Pärnu en wordt omgeven door parken.

Het hotel is een schoolvoorbeeld van functionele stijl en behoort tot de mooiste hotelgebouwen van Estland.

In het ruime en moderne restaurant met kamerhoge ramen en veel natuurlijke lichtinval kunt u genieten van lokale specialiteiten en internationale gerechten, geïnspireerd door de keuken van de jaren '30 van de vorige eeuw.

U kunt elke dag goed beginnen met een ontbijtbuffet in het restaurant. U kunt ontspannen met een drankje in de bar met fantastisch uitzicht op zee.

De schoonheidssalon van het Rannahotell biedt een breed scala aan schoonheidsbehandelingen, waaronder massages, haarverzorging, manicure en pedicure.

De zaken- en uitgaanswijken van Pärnu zijn te voet makkelijk bereikbaar. Het Rannahotell bevindt zich op 11 km van de golfbaan Pärnu Bay Golf Links en op 13 km van White Beach Golf en het circuit Auto24ring. Lottemaa ligt op 12 km afstand.

Natuurreis Baltische Staten 12 dagen, Giedre

12 Natuurreis Baltische Staten. Een prachtige natuurreis door de Baltische Landen, Litouwen, Letland, Estland en Finland. Als hoogtepunten zijn er verschillende nationale parken en natuurreservaten die u gaat bezoeken. U krijgt een grote verscheidenheid aan landschappen, natuurattracties, vogels, wilde dieren, bossen en kust.