Peddelen Groenland

Peddelen Groenland

Bij de excursie peddelen Groenlandverkent u de oceaan door op een sit-on-top kajak rond te paddelen. Er is geen ervaring vereist voor deze activiteit.

Geniet van een onvergetelijke ervaring op het water, adembenemende landschappen en dieren in het wild kunt bewonderen.

Omdat de weersomstandigheden in de poolgebieden vaak extreem zijn en snel kunnen veranderen is het belangrijk om kleding en uitrusting mee te nemen die het mogelijk maken om lang buiten te verblijven tijdens slechts weer.

Peddelen Groenland- algemene informatie

• Geen ervaring vereist


Prijzen

Prijslijst Peddelen Groenland (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Peddelen prijs per persoon in €
Quark expeditions afhankelijk van het seizoen

Prijs per persoon 2019 in €

Inclusief:

 Alle benodigdheden voor het paddelen

 Gidsen 

Exclusief:

! Thermisch ondergoed (lange mouwen + lange onderbroek), fleecevest of jas, handschoenen en muts

! Zonnecréme, zonnebril, waterdichte tas (voor camera apparatuur) 

! Ademende, winddichte peddel jas/broek


Noorderlichtreis Groenland, 14 dagen per World Explorer

Deze expeditie zorgt ervoor dat u in korte tijd veel van Groenlands hoogtepunten kunt zien. U kunt werelds grootste fjordensysteem -bij Scoresby Sund- aanschouwen, ontdek de fascinerende woonplaatsen van de Inuït en de mensen van Ittoqqortoormiit en geniet van het meest levendige noorderlicht ter wereld. Ook gaan we op zoek naar iconische arctische dieren in het wild, zoals ijsberen, muskoxen en walvissen.Reis Zuid-Groenland, 9 dagen per ms Ultramarine

Deze unieke reis brengt u naar de grimmige en majestueuze landschappen van 's werelds tweede grootste ijsmassa. Beklim de kustgletsjers, loop over het uitgestrekte poolplateau van de Groenlandse ijskap of reis per helikopter naar gletsjermeren hoog in de Alpenzones.Northwest Passage en West-Groenland, 17 dagen per ms Ultramarine

Bewonder de prachtige westkust van het Canadese Noordpoolgebied en Groenland en breng een bezoek aan de traditionele Inuit- en Groenlandse gemeenschappen. De avontuurlijke reiziger kan deelnemen aan de inbegrepen helikopteractiviteiten om zo op unieke wijze te kunnen genieten van de uitgestrekte, ongerepte Arctische wildernis vanuit de lucht. Waag u op de legendarische zeeroute die eeuwenlang ontdekkingsreizigers in zijn greep hield en ervaar het Arctisch avontuur.