Peddelen Groenland

Peddelen Groenland

Bij de excursie peddelen Groenlandverkent u de oceaan door op een sit-on-top kajak rond te paddelen. Er is geen ervaring vereist voor deze activiteit.

Geniet van een onvergetelijke ervaring op het water, adembenemende landschappen en dieren in het wild kunt bewonderen.

Omdat de weersomstandigheden in de poolgebieden vaak extreem zijn en snel kunnen veranderen is het belangrijk om kleding en uitrusting mee te nemen die het mogelijk maken om lang buiten te verblijven tijdens slechts weer.

Peddelen Groenland- algemene informatie

• Geen ervaring vereist


Prijzen

Prijslijst Peddelen Groenland (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Peddelen prijs per persoon in €
Quark expeditions afhankelijk van het seizoen

Prijs per persoon 2019 in €

Inclusief:

 Alle benodigdheden voor het paddelen

 Gidsen 

Exclusief:

! Thermisch ondergoed (lange mouwen + lange onderbroek), fleecevest of jas, handschoenen en muts

! Zonnecréme, zonnebril, waterdichte tas (voor camera apparatuur) 

! Ademende, winddichte peddel jas/broek


IJsland, Groenland en Spitsbergen reis, 13 dagen per Ocean Adventurer

Deze populaire expeditiecruise neemt u mee van Spitsbergen, boven de poolcirkel, tot Scoresby Sund, aan de noordoostkust van Groenland, om te eindigen in het fascinerende IJsland. Iconische pooldieren, zoals ijsberen, muskusossen, rendieren en walrussen worden hier regelmatig gezien. Van actieve vulkanen en gigantische gletsjers tot de beste plekken om wilde dieren te spotten; deze reis neemt u mee naar allerlei landschappen en hoogtepunten! Als u het hoge noorden in alle schoonheid ervaren, is deze expeditie naar de Drie Arctische Eilanden uw juiste keus!Noorderlichtreis Groenland, 10 dagen per Ocean Nova

Deze expeditie zorgt ervoor dat u in korte tijd veel van Groenlands hoogtepunten kunt zien. U kunt werelds grootste fjordensysteem -bij Scoresby Sund- aanschouwen, ontdek de fascinerende woonplaatsen van de Inuït en de mensen van Ittoqqortoormiit en geniet van het meest levendige noorderlicht ter wereld. Tijdens deze actieve reis krijgt u ook de kans om over de toendra in Groenland Nationaal Park te trekken, bergen te beklimmen en grazende muskusossen en andere wilde dieren te bekijken in hun natuurlijke omgeving.