Pori, Yyteri Hotel

Yyteri Hotel && Spa

Yyteri Hotel && Spa - de locatie

Yyteri Hotel && Spa bevindt zich in het hart van Yyteri, in de buurt van de stad Pori. Bij Yyteri zijn ze ervan overtuigd dat de diverse en unieke service en de omliggende, verbluffend mooie natuur je verliefd zult laten worden op Yyteri. In Yyteri is er een verbazingwekkend 28 kilometer lang natuurpad met veel verschillende landschappen te vinden. Yyteri\'s Preiviikki baai is ook internationaal waardevol en bekend gebied vanwege zijn natuur en vogels.

Yyteri Hotel && Spa - de accommodatie

Yyteri Spa biedt ongeveer 300 bedden. Sommige van de kamers bieden een prachtig uitzicht op de zee, het strand en de duinen. Standaard faciliteiten in uw kamer: TV, koelkast, telefoon, bad / douche en haardroger. In de voorzijde van het hotel is er een grote en gratis parkeerplaats.

Hotelkamers: 113, waaronder 3 suites en 3 kamers, waar huisdieren zijn toegestaan. Het gehele hotel is een rookvrij gedeelte.

In onze achtertuin vindt u ook Yyteri Villas, die we vooral huren voor een week op een moment.

Yyteri Hotel && Spa - de Spa

Wat is er lekkerder dan om na een lange dag te relaxen in een spa? De warme zwembaden, bubbelbaden, jacuzzi en Turkse en Finse sauna vernieuwen uw geest en lichaam. Voor de kinderen zijn er een waterglijbaan en kinderbad. In het grote buitenzwembad kunt u genieten van frisse lucht en het warme water, zelfs in de winter.

Als je wilt werken aan je fysieke conditie, kun je dit doen in het fitness zwembad en de fitnessruimte naast de Spa.

Yyteri Hotel && Spa - de activiteiten

De Yyteri Spa biedt een groot aantal activiteiten. U kunt werken aan uw conditie in het fitnesscentrum, maar ook fietsen en/of joggen in het prachtige landschap van Yyteri. U kunt een fiets bij de receptie huren.
Tijdens de zomer kunt u beachvolleybal spelen in het zachte zand en in de winter kunt u gaan skiën in de duinen. Het gebied bevat ook een (ook mini) golfbaan, een internationaal surf centrum, tennisbanen en een manege.

In de lounge van het hotel kunt u verschillende spelletjes en snooker spelen en gratis internet. Voor de kleinsten van de familie is er een speelruimte met een ballenbak te vinden. De lounge biedt ook tijdschriften en boeken om te lezen.

Prijzen

Prijslijst Pori, Yyteri Hotel (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

*10* *11*
prijs per persoon per nacht 2017 in €
Hotelrondreis Tyr: Zweden en Finland, Botnische golf

Historie, cultuur en natuur in één vakantie! Eerst kunt u genieten van de rust en de ruimte die Zweden heeft te bieden. Via de hoge kusten rijdt u omhoog en rijdt de hele route om de Botnische Golf naar Finland. Finland wordt wel het land van de duizenden meren genoemd. U rijdt via het afwisselende kustlandschap naar Helsinki.