Pori, Yyteri beach villa

Bekijk foto's

Yyteri Hotel Villa

Yyteri Hotel Villa - de locatie

Yyteri Hotel &&&& Spa bevindt zich in het hart van Yyteri, in de buurt van de stad Pori. Bij Yyteri zijn ze ervan overtuigd dat de diverse en unieke service en de omliggende, verbluffend mooie natuur je verliefd zult laten worden op Yyteri. In Yyteri is er een verbazingwekkend 28 kilometer lang natuurpad met veel verschillende landschappen te vinden. Yyteri's Preiviikki baai is ook internationaal waardevol en bekend gebied vanwege zijn natuur en vogels.

Yyteri Hotel Villa - de Villa's

In de zomer van 2008 werden de eerste vakantie appartementen naast Yyteri Hotel &&&& Spa gebouwd. De 2 laatste villas zijn er in het voorjaar van 2013 bijgebouwd. In de villa is alles aanwezig wat u nodig hebt voor uw vakantie:
57 m2 + zolder 12 m2, 2 slaapkamers, woonkamer, keuken, 2 x toilet, sauna, wasruimte, zolder, open haard, terras, 6 bedden, 2 extra bedden voor volwassenen, 2 extra bedden voor kinderen, in totaal 10 bedden, servies en keukengerei voor 10 personen, koelkast / vriezer, vaatwasser, keramische kookplaat, oven / magnetron, barbecue, wasmachine, droogkast, mechanische ventilatie, vloerverwarming

Yyteri Hotel Villa - de Spa

Wat is er lekkerder dan om na een lange dag te relaxen in een spa? De warme zwembaden, bubbelbaden, jacuzzi en Turkse en Finse sauna vernieuwen uw geest en lichaam. Voor de kinderen zijn er een waterglijbaan en kinderbad. In het grote buitenzwembad kunt u genieten van frisse lucht en het warme water, zelfs in de winter.

Als je wilt werken aan je fysieke conditie, kun je dit doen in het fitness zwembad en de fitnessruimte naast de Spa.

Yyteri Hotel Villa - de activiteiten

De Yyteri Spa biedt een groot aantal activiteiten. U kunt werken aan uw conditie in het fitnesscentrum, maar ook fietsen en/of joggen in het prachtige landschap van Yyteri. U kunt een fiets bij de receptie huren.
Tijdens de zomer kunt u beachvolleybal spelen in het zachte zand en in de winter kunt u gaan skiën in de duinen. Het gebied bevat ook een (ook mini) golfbaan, een internationaal surf centrum, tennisbanen en een manege.

In de lounge van het hotel kunt u verschillende spelletjes en snooker spelen en gratis internet. Voor de kleinsten van de familie is er een speelruimte met een ballenbak te vinden. De lounge biedt ook tijdschriften en boeken om te lezen.

Yyteri Hotel Villa - omgeving

Pori is een gemeente en stad in de Finse provincie West-Finland en in de Finse regio Satakunta. De gemeente heeft een totale oppervlakte van 503 km² en telde 75.895 inwoners in 2003.

 

 

Prijzen

Periode Prijs in euro
Prijs voor 2 dagen aanvraag
Prijs is op aanvraag