Ransäter, kampeerhut Storängens camping och stugor

Bekijk foto's

De camping ligt in Zweden in het hart van de mooie provincie Värmland, waar de rivier "Klarälven" het landschap doorkruist. Een provincie die bekend staat om z'n vele folkloristische evenementen en z'n prachtige natuur met enorme bossen, rivieren en vele meren.
In de zomermaanden zijn er volop folkloristische evenementen bij ons in het dorp, deze evenementen vinden 1,5 km van het campingterrein plaats. Het is zeker de moeite waard om één van deze traditionele feesten mee te maken met veel dans en muziek.
Heeft u al eens een Eland gezien? Misschien ziet u er wel één in de zomer tijdens een elandsafari of gaat u liever paddenstoelen zoeken in het bos, onder begeleiding van een ervaren gids? Om bevers te zien is het niet nodig om de camping te verlaten op verschillende plaatsen zijn beverburchten te vinden met natuurlijk de bijbehorende bevers, vanaf de camping kunt u mee op beversafari, we dalen de rivier af op een vlot met onze verrekijkers, en speuren naar de bevers. Ook laten de reeën en vossen zich graag zien op de camping, 's ochtends bij het op komen van de zon en 's avonds zijn de reeën en vossen graag geziene gasten.


Blokhut A:
Beschikt over een keuken (koelkast, kookplaat, servies, pannen, koud wateraansluiting), twee eenpersoonsbedden, een eettafel, stoelen, dekbedden, hoofdkussens en elektrische verwarming. De stuga is 10 m2.
Blokhut B:
Beschikt over een keuken (koelkast, kookplaat, servies, pannen, koud wateraansluiting), twee stapelbedden, een eettafel, stoelen, dekbedden, hoofdkussens en elektrische verwarming. De stuga is 10 m2.
Blokhut C:
Beschikt over een keuken (koelkast, kookplaat, servies, pannen), geen wateraansluiting, u kunt water halen in het toiletgebouw of één van de watertappunten op de camping (een jerrycan is aanwezig), één stapelbed en een (slaap)bank, een eettafel, stoelen, dekbedden, hoofdkussens en elektrische verwarming. De stuga is 15 m2.

Douches en toiletten bevinden zich op korte loopafstand, op de veranda van uw stuga kunt u genieten van het prachtige uitzicht.


Activiteiten:
- kanotochten
- vlot varen
- bever safari
- wandelen
- vissen
- fietsen
- paardrijden
- schatjacht met GPS
- boerengolf
- elandsafari
- trollenwandeling
- huskywandeling

Prijzen

Periode kampeerhut 2 persoons kampeerhut 4 persoons
1/5-30/9 op aanvraag op aanvraag

Prijs is op aanvraag in 2020 in €.


Deze accommodatie is opgenomen in de volgende reizen