Rendiersafari Ivalo

Wilderness hotel Nellim:

-Een bezoek brengen aan de rendier farm.
Per auto of in een slede achter de sneeuwscooter, wordt u naar de rendierfarm gebracht. Hier zult u de herder en zijn rendieren ontmoeten. Misschien is er zelfs de mogelijkheid om de rendieren te voeren. Ook zult u een bezoek brengen aan de Kerk van Nellim. (2 uur durende activiteit)

-Een sneeuwscootertocht inclusief bezoek aan een rendierfarm.
Een gegidste sneeuwscootertocht die in het teken staat van meer over de sami cultuur leren.  De rendier herder heet u welkom op zijn boerderij en de gids vertelt u over het leven van de sami. U mag de rendieren voeren. Hierna zult u  bij een open vuur lunchen. Gedurende de terugreis zult u stoppen bij de Kerk van Nellim, de Russische grens, en u krijgt de kans om te ijsvissen! (5-6 uur durende activiteit)

Wilderness hotel Inari:

-Een bezoek brengen aan de rendier farm.
Per auto wordt u naar de rendierfarm gebracht. Hier zult u de herder en zijn rendieren ontmoeten. Bij de rendierfarm leert u meer over het leven van de rendieren. Misschien is er zelfs de mogelijkheid om de rendieren te voeren. (2,5 uur durende activiteit)

-Een sneeuwscootertocht inclusief bezoek aan een rendierfarm.
Een gegidste sneeuwscootertocht die in het teken staat van meer over de sami cultuur leren. De rendier herder heet u welkom op zijn boerderij en de gids vertelt u over het leven van de sami. U mag de rendieren voeren en misschien zelfs een korte sledetocht maken. Hierna zult u bij een open vuur lunchen. Gedurende de terugreis krijgt u de kans om te ijsvissen in de prachtige omgeving van Inari! (4 uur durende activiteit)

Wilderness hotel Nangu:

-Hondensledetocht naar de rendierfarm. 
Met de transfer (ongeveer 45 minuten) zult u naar Nellim gebracht worden. Hier zult u naar de Husky Safari gaan, waar u instructies krijgt voor u met de husky's op pad gaat. In een slede zult u door de husky's over het bevroren Inari meer worden getrokken. Bij de rendierfarm aangekomen zult u meer leren over de sami cultuur en rendieren. U krijgt de mogelijkheid om de rendieren te voeren. (7 uur durende activiteit)

Wilderness hotel Muotka: 

-Een sneeuwscootertocht inclusief bezoek aan een rendierfarm.
Een gegidste sneeuwscootertocht die in het teken staat van meer over de sami cultuur leren. De rendier herder heet u welkom op zijn boerderij en de gids vertelt u over het leven van de sami. U mag de rendieren voeren en zelfs een korte sledetocht maken. U krijgt gedurende de dag een kopje soep. (4-5 uur durende activiteit)

Prijzen

Prijslijst Rendiersafari Ivalo (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Prijzen per persoon Bezoek rendierfarm Sneeuwscooterdag incl. bezoek rendierfarm Hondensledetocht naar de rendierfarm
Nellim € 90 € 190 -
Inari € 90 € 190 -
Nangu - - € 350
Muotka - € 190 -

Prijzen 2018

Let op, toeslag voor alleengebruik sneeuwscooter bij de sneeuwscooterdag incl. bezoek rendierfarm € 100.

Lapland reis Finland Arvid incl. activiteiten 7 dagen

Een 7-daagse reis naar Lapland in Finland. Deze reis is inclusief activiteiten en volpension.Fins Lapland reis Arvo incl. activiteiten 5 dagen

Een 5-daagse reis naar Fins Lapland. Deze reis is inclusief activiteiten en volpension.