Rendiersafari Ivalo

Wilderness hotel Nellim:

-Een bezoek brengen aan de rendier farm.
Per auto of in een slede achter de sneeuwscooter, wordt u naar de rendierfarm gebracht. Hier zult u de herder en zijn rendieren ontmoeten. Misschien is er zelfs de mogelijkheid om de rendieren te voeren. Ook zult u een bezoek brengen aan de Kerk van Nellim. (2 uur durende activiteit)

-Een sneeuwscootertocht inclusief bezoek aan een rendierfarm.
Een gegidste sneeuwscootertocht die in het teken staat van meer over de sami cultuur leren.  De rendier herder heet u welkom op zijn boerderij en de gids vertelt u over het leven van de sami. U mag de rendieren voeren. Hierna zult u  bij een open vuur lunchen. Gedurende de terugreis zult u stoppen bij de Kerk van Nellim, de Russische grens, en u krijgt de kans om te ijsvissen! (5-6 uur durende activiteit)

Wilderness hotel Inari:

-Een bezoek brengen aan de rendier farm.
Per auto wordt u naar de rendierfarm gebracht. Hier zult u de herder en zijn rendieren ontmoeten. Bij de rendierfarm leert u meer over het leven van de rendieren. Misschien is er zelfs de mogelijkheid om de rendieren te voeren. (2,5 uur durende activiteit)

Wilderness hotel Nangu:

-Husky en rendierdag in Nellim.
Na een transfer (45 km) wordt u naar het dorpje Nellim gebracht. Hier zult u een hondensledetocht maken. De hondensledetocht is in de omgeving van het Inari meer. Eerst maakt u kennis met de husky's en krijgt u instructies over hoe u de slede moet besturen. U zal na de lunch naar de rendierfarm worden gebracht waar u kennis maakt met de herder en zijn rendieren. U krijgt ook de kans om rendieren te voeren! ( 7 uur durende activiteit, waarvan 2 uur hondensledetocht)

Wilderness hotel Muotka: 

-Een sneeuwscootertocht inclusief bezoek aan een rendierfarm.
Een gegidste sneeuwscootertocht die in het teken staat van meer over de sami cultuur leren. De rendier herder heet u welkom op zijn boerderij en de gids vertelt u over het leven van de sami. U mag de rendieren voeren en zelfs een korte sledetocht maken. U krijgt gedurende de dag een kopje soep. (4-5 uur durende activiteit)

Prijzen

Prijslijst Rendiersafari Ivalo (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Prijzen per persoon Bezoek rendierfarm Sneeuwscooterdag incl. bezoek rendierfarm
Nellim € 90 € 190
Inari € 120 -
Nangu € 350 -
Muotka - € 190

Prijzen 2019 - 2020

Let op, toeslag voor alleengebruik sneeuwscooter bij de sneeuwscooterdag incl. bezoek rendierfarm € 100.

Fins Lapland reis Arvo incl. activiteiten 5 dagen

Een 5-daagse reis naar Fins Lapland. Deze reis is inclusief activiteiten en volpension.Lapland reis Finland Arvid incl. activiteiten 7 dagen

Een 7-daagse reis naar Lapland in Finland. Deze reis is inclusief activiteiten en volpension.