Rezekne, Hotel Kolonna Rezekne

Hotel Kolonna - Algemeen

Het 3-sterrenhotel Kolonna Rezekne ligt in het centrum van de Oost-Letse stad Rezekne, direct aan de oever van de rivier Rezekne. Het gerestaureerde exterieur van het hotel weerspiegelt de herkomst uit de jaren 1930.
Restaurant Rozalija serveert Letse gerechten. De bar biedt cocktails, snacks, koffie, ijs en desserts.

Hotel Kolonna - Kamers

Alle kamers hebben een eigen badkamer, een telefoon met lokale en internationale toegang, een televisie met internationale zenders en WiFi.

Hotel Kolonna - Omgeving

Het treinstation en het busstation liggen op 900 meter afstand. Er is een schilderachtig meer op 300 meter van het hotel. RÄ“zekne, gebouwd op zeven heuvels, is het knooppunt van belangrijke spoorlijnen, Moskou-Riga en Sint-Petersburg-Warschau. Het is bekend dat er in de negende eeuw een Letgaalse burcht op deze plaats gestaan heeft. Het werd vernietigd in de dertiende eeuw door Duitse kruisvaarders, behorende tot de Lijflandse Orde. Zij bouwden een nieuw stenen kasteel dat fungeerde als controlepost voor de oostelijke grenzen van de Lijflandse Confederatie.

Baltische Staten rondreis 18 dagen - Eleri

Deze Baltische Staten rondreis introduceert bezoekers in zeer gevarieerde landschappen, lokale tradities en historische locaties. Reizigers zijn meestal verrast dat zo'n klein gebied zoveel contrasten bevat. U bezoekt de steden Tallinn, Riga en Vilnius maar ook de westkust van Letland, de slaperige dorpen in Oost Letland en zandduinen van Litouwen worden aangedaan. Deze Baltische Staten rondreis laat u op de best mogelijke manier kennis maken met de Baltische landen.