Riga, Monika Centrum Hotels

Een elegant en gezellig hotel in het "art Nouveau district", niet ver van het oude stadscentrum.
De kamer zijn voorzien van airco, gratis internet, minibar en kluis. Het hotel beschikt over een sauna, fitness ruimte, conferentiezalen en een restaurant waar men gebruik ban kan maken. U kunt op 150 meter van het hotel parkeren.

"Welcome home" is de slogan van dit hotel. Het personeel probeert dit dan ook uit te stralen naar de gasten.

Prijzen

Prijslijst Riga, Monika Centrum Hotels (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode .
. .
.
Autorondreis Letland en Estland 7 dagen langs Kastelen en Landhuizen

De Baltische staten Letland en Estland kennen een rijke geschiedenis en gelukkig is dat historisch en cultureel erfgoed van vele eeuwen bewaard gebleven. Deze rondreis geeft u meer dan voldoende gelegenheid om kennis te maken met de staten Letland en Estland en met hun kastelen, landgoederen. Maar ook de afwisselende natuur komt aan de beurt. Geniet van het Gauja Nationaal Park in Letland en het Lahemaa Nationaal Park in Estland. Genieten kunt u ook van de prachtige binnenstad van Riga, hoofdstad van Letland en Tallinn, hoofdstad van Estland. Bovendien overnacht u in kastelen of in landhuizen op landgoederen. Eén ding is zeker: Letland en Estland zijn heel verrassend!Fly-Drive Baltische Staten 11 daagse rondreis Talinn-Vilnius-Riga; Deiws

Deze reis start in Tallinn, doorkruist de Baltische Staten door een bezoek aan Tartu, Sigulda, Vilnius, Klaipeda, Riga en eindigt weer in Tallinn.