Rivierkreeft vissen op heksen eiland, Nationaal park Tiveden in Zweden

Rivierkreeft vissen op heksen eiland - Nationaal park Tiveden

Tijdens deze tour zult u veel beleven! Varen op een prachtig meer, rivierkreeft vissen en 's avonds een heerlijk diner op hekseneiland, waar u ook de nacht zult doorbrengen in een oude gezellige visserscabine.

's Middags vaart u langs de kust om de meren en de prachtige bosrijke stranden te ervaren richting het hekseneiland Boön-Witches. Dit is volgens lokale legendes de plaats waar de heksen een pauze namen (misschien om de bezem te controleren) op weg naar ‘’de kwade’’ op Blue Hill. Het eiland is al lang een centraal punt voor het vissen op de rivierkreeft. U verkent het eiland dat verbonden is aan vele volksverhalen en mythen. Hier zult u de zelf gevangen rivierkreeften ook bereiden, koken en uiteraard van genieten. Uiteraard zijn frisdranken en een dessert inbegrepen.

Daarna gaat u er weer op uit met de boot om op rivierkreeft te gaan vissen. Tijdens de late nacht zult u gezellig bij het vuur genieten van een hopelijk mooie zonsondergang in het westen. De overnachting vindt plaats in een gezellige en veilige visserscabine. 's Ochtends zal u na het ontbijt de kreeftenvallen weer ophalen en terugvaren naar het vaste land.

Rivierkreeft vissen op heksen eiland - algemeen

Duurt: 16 uur
Start excursie: 17:00 of 18.00 uur
Deelnemers: Maximaal 6 personen
Locatie: Nationaal park Tiveden Prijzen

Prijslijst Rivierkreeft vissen op heksen eiland, Nationaal park Tiveden in Zweden (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode Prijs per persoon in €
Juni tot en met september op aanvraag

Prijs per persoon 2019 in €

Inclusief:

  Slaapzak, matras, kussen en deken. 

  Een diner met drankjes.  

  Reddingsvesten

  Verrekijkers

Exclusief:

!  Regen kleding

!  Rubberen laarzen, wandelschoenen of sneakers

!  Warme kleding