Rjukan, Rjukan Hytteby

Verblijf in gekleurde, typische Noorse huisjes

Bekijk foto's

Rjukan Hytteby is een klein huisjespark met allemaal dezelfde huisjes alleen in verschillende kleuren. Het ligt in het centrum van Rjukan.

Accommodatie
Rjukan Hytteby heeft grote en kleine huisjes en enkele appartementen met ieder een eigen parkeerplaats.

Hytte Groot (geschikt voor 4 - 5 personen)
Ieder huisje heeft een oppervlakte van 30 m2. Er is een loft met 3 losse bedden (let op: de loft is alleen te bereiken via een steile trap naar boven). Ook is er een slaapkamer een stapelbed, waarvan de onderste bed een breder eenpersoonsbed is. Ieder huisje heeft een woonkamer met een TV en een kitchenette. Een vaatwasser is aanwezig, net zoals een kleine oven en magnetron. Badkamer met douche en toilet. Gratis WiFi aanwezig. Huisdieren zijn tegen betaling toegestaan in de grote hutten.

Hytte Klein (geschikt voor 2 personen)
De kleine huisjes hebben ieder 2 losse bedden. Er is een eenvoudig ingerichte keuken. Badkamer met douche en toilet. TV aanwezig. Klein terrasje aan kant van de rivier. Gratis WiFi aanwezig. Huisdieren zijn niet toegestaan in de kleine hutten.

Appartement (geschikt voor maximaal 6 personen)
Het appartement heeft een oppervlakte van 65 m2 en is gelegen boven de receptie. Het heeft 2 slaapkamers met 2 extra bedden. Geschikt voor maximaal 6 personen. Vaatwasser en TV aanwezig. Het appartement heeft een eigen grote veranda. Ook is er een eet- en woonkamer. Gratis WiFi aanwezig. Huisdieren zijn niet toegestaan in het appartement.

Omgeving
Vanaf het huisjespark loopt u met 5 minuten het centrum van Rjukan in. Vanaf het plein, ziet u de drie welbekende spiegels hoog op de berg. Deze spiegels zorgen ervoor dat er zonlicht op het plein schijnt tijdens donkere tijden. Op 10 minuten rijden vindt u Vemork, een waterkrachtcentrale. Hier kunt u in het hoogseizoen ook het Noors Fabrieksarbeidersmuseum bezoeken.

Rjukan Hytteby heeft ook een eigen restaurant, dagelijks open van 11.00 uur tot 23.00 uur.

Eventuele extra kosten
Eindschoonmaak NOK425
Bedlinnen NOK150
Hond NOK275