Røldal, Seim Camp

In het centrum van Røldal, aan de oever van het Røldalsvatnet, ligt Seim camping. De gezellige camping is rustig en heel geschikt voor gezinnen, met een fantastisch uitzicht op het meer en de omliggende bergen. Op het eigen strandje kunt u heerlijk zonnen, zwemmen, spelen en vissen. Bootjes zijn te huur. Røldal ligt aan de rand van national park Hardangervidda, 400 m boven zeeniveau en is bekend vanwege zijn staafkerk uit 1200 n.Chr. Deze is beroemd om haar schoonheid, en haar kruisbeeld dat vroeger verondersteld werd een genezende werking te hebben. Røldal is het perfecte uitgangspunt voor meer of minder uitdagende wandeltochten in de zomer en herfst en ski-tochten in de winter.

Seim camping heeft hutten van verschillend niveau. De meest eenvoudige hutten zijn voor 2-7 personen, voorzien van eethoek, kleine keukenhoek, verwarming en koelkast. Geen douche/toilet of stromend water in de hut. U kunt gebruik maken van de algemene faciliteiten in het service gebouw. Kussens, dekbedden, bedlinnen en keukengerei kunt u eventueel huren bij de receptie.  

De grotere hutten zijn voor 2-7 personen, volledig ingericht en voorzien van kussens, dekbedden, douche/toilet en luxe gebruiksartikelen. 

Prijzen

Prijslijst Røldal, Seim Camp (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode kampeerhut 2 personen kampeerhut 4 persoonen hut d/t 4-5 personen hut d/t 6-7 personen
gehele jaar aanvraag 65 115 136
Prijs op aanvraag.
Hardangervidda Melena: Rondane en Rorøs

​In deze reis maakt u kennis met Rondane nationaal park, Jotunheimen nationaal park en de Hardangervidda nationaal park. Naast deze natuurparken maakt u in deze reis ook kennis met de fjorden, denk aan de Sognefjord, Geirangerfjord, Hardangerfjord en de Lysefjord. Daarnaast kunt u Oslo, Stavanger, Trondheim en Rorøs bezoeken. Al met al een reis waarvan u van het ene naar het andere hoogtepunt gaat.