Røldal, Seim Camp

Seim Camp

Seim Camp - Algemeen

In het centrum van Røldal, aan de oever van het Røldalsvatnet, ligt Seim camping. De gezellige camping is rustig en heel geschikt voor gezinnen, met een fantastisch uitzicht op het meer en de omliggende bergen. Op het eigen strandje kunt u heerlijk zonnen, zwemmen, spelen en vissen. Bootjes zijn te huur. Røldal ligt aan de rand van national park Hardangervidda, 400 m boven zeeniveau en is bekend vanwege zijn staafkerk uit 1200 n.Chr. Deze is beroemd om haar schoonheid, en haar kruisbeeld dat vroeger verondersteld werd een genezende werking te hebben. Røldal is het perfecte uitgangspunt voor meer of minder uitdagende wandeltochten in de zomer en herfst en ski-tochten in de winter. 

Seim Camp - Accommodatie

Seim camping heeft hutten van verschillend niveau. De meest eenvoudige hutten zijn voor 2-7 personen, voorzien van eethoek, kleine keukenhoek, verwarming en koelkast. Geen douche/toilet of stromend water in de hut. U kunt gebruik maken van de algemene faciliteiten in het service gebouw. Kussens, dekbedden, bedlinnen en keukengerei kunt u eventueel huren bij de receptie.

De grotere hutten zijn voor 2-7 personen, volledig ingericht en voorzien van kussens, dekbedden, douche/toilet en luxe gebruiksartikelen. 

Prijzen

Prijslijst Røldal, Seim Camp (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode kampeerhut 2 personen kampeerhut 4 persoonen hut d/t 4-5 personen hut d/t 6-7 personen
gehele jaar 76 76 128 149
Prijs is per nacht in 2020 in €.
Kampeerhutrondreis Bua: Zuid Noorwegen, Hardangerfjord en Telemark

Na het liefelijk zuiden volgt de imposante fjordenkust met o.a. de Lysefjord met zijn befaamde Preikestolen.Zomerrondreis Werdandi: Rorøs, Trollstigen, Geiranger en Sognefjord

Wilt u genieten van de pracht van de fjorden? Van berggebieden en hoogvlaktes? Van leuke plaatsen en steden? Dan is deze reis het antwoord op al uw vragen. Genieten van het berggebied rond Savalen en het mijnstadje Røros, dat niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.