Rong, Kvernepollen Fiske & Ferie

Bekijk foto's

Kvernepollen Fiske & Ferie

Kvernepollen Fiske & Ferie - Algemeen

Deze appartementen liggen ongeveer 35 minuten van het centrum van Bergen. Een fantastische plaats dat ligt op een eiland in het hart van Øygarden tussen de baai en de zee. Deze appartementen zijn speciaal voor visliefhebbers.

Het grote voordeel van deze schilderachtige locatie is dat u op zee kunt vissen, afhankelijk van het weer in de beschutte fjord tussen het vasteland en het eiland of in de open zee. Een enorme diversiteit met een vissen zoals kabeljauw, koolvis, koolvis, lump, grote leng, steinbeisser en zeeduivel.

Perfect gelegen aan het water, een ideale plek. Op de prive dock is een groot, professioneel huis waar men de vissen schoon kan maken. Overdekt, verlicht en met zoetwateraansluiting. Alle visgerei is beschikbaar. Ook haring en makreel wordt gevangen, met visvlees of wormpjes als aas.

Kvernepollen Fiske & Ferie - Accommodatie

Alle appartementen hebben 1-4 slaapkamers (veelal met terras), een gezellige woonkamer, keuken met el-fornuis, koelkast, magnetron, douche en toilet, centrale verwarming, satelliet-tv met internationale programma's en een grote vriezer. Bovendien is er een gezellige plaats voor barbecue en een gemeenschappelijke ruimte om te ontmoeten en gezamenlijk eten.

Kvernepollen Fiske & Ferie - Activiteiten

Naast het vissen kunt u hier ook wandelen door het prachtige landschap. U kunt de toren van Turøy bezoeken en natuurlijk mag een dag naar Bergen niet ontbreken.
De accommodatie heeft verschillende boten en kano's tot hun beschikking die ze verhuren aan hun klanten.

Prijs op aanvraag.