Røros, Røros Camping

Røros Camping

Røros Camping - Algemeen

Een kleine camping gelegen op loopafstand van het prachtige plaatsje Røros.

Røros Camping - Accommodatie

De kampeerhutten zijn simpel ingericht. Er staan 1 of 2 stapelbedden, een koelkast, een tafel met stoelen, een kookplaat, en er is verwarming aanwezig. 
U kunt de gemeenschappelijke ruimtes gebruiken om 's avonds te zitten, of eventueel een gemeenschappelijke keuken gebruiken om te koken. Ook bevinden zich in het receptiegebouw de toiletten en de douches. 

Er zijn 2 bungalows met 2 slaapkamers. Een slaapkamer met een stapelbed, en een slaapkamer met een 2 persoonsbed. 
De bungalows beschikken over eigen douche/toilet en een volledig ingerichte keuken. 
In de woonkamer bevindt zich een houtkachel. 

Røros Camping - Omgeving

De camping ligt direct aan de rivier de Glomma en dus kunnen visliefhebbers hier ook hun hart ophalen.
Røros heeft 5600 inwoners en staat op de lijst van bijzondere cultuurmonumenten van de UNESCO. Reden hiervoor zijn de oude houten woonhuizen waarvan sommige uit eind 17e eeuw stammen. De plaats is groot geworden door de kopermijnen en dat is nog steeds duidelijk in de plaats te zien. De Røroskyrkje stamt uit 1780 en is zeker een bezoek waard!


Prijzen

Prijslijst Røros, Røros Camping (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode kampeerhut Kampeerhut met douche toilet
Gehele jaar 72 175

Prijs per nacht in 2019 in €.

Huttentocht Dagrun: Noorse fjorden en hoge bergen

Een eerste prachtige kennismaking met Noorwegen. U begint in het weids Gudbrandsdal. Een kijkje in het oude, rustieke mijnstadje Røros is ook niet te versmaden. De westkust van Noorwegen telt tal van verrassingen. Uiteraard de imposante fjorden, prachtige souvenirs die hier door de IJstijden zijn achtergelaten. Een boottocht op een fjord is altijd weer een belevenis, omdat de natuur hier groots en de mens klein en nietig is.Kampeerautoreizen Meja: Zweden en Noorwegen

Een prachtige rondreis door Zuid-Zweden en Oost-Noorwegen! Een ideale reis met woeste natuur, sportieve uitdagingen en plezier voor het hele gezin!