Rovaniemi, Rantasippi Pohjanhovi

Rantasipi Pohjanhovi

Rantasipi Pohjanhovi - Het hotel

Rantasipi Pohjanhovi ligt op een prachtige locatie aan de rivier in het centrum van Rovaniemi, dicht bij de skipistes van Ounasvaara, het Santa Claus Village en museum en wetenschapscentrum Arktikum.
De regio biedt 's winters mogelijkheden voor avonturen als sneeuwscooterrijden, hondensleeën, schaatsen en langlaufen. In de zomer kunt u boottochten maken op de rivier, kanoën, backpacken of vissen.
Het ontbijt wordt geserveerd in het restaurant van het Pohjanhovi, dat betoverend uitzicht biedt op de Kemijoki-rivier. Pohjanhovi heeft ook een à-la-cartemenu. De nachtclub Life heeft op woensdag en donderdag karaoke. In het hoogseizoen is er op vrijdag- en zaterdagavond dansmuziek. Rantasipi Pohjanhovi beschikt over 4 sauna's en 1 privésauna, die gereserveerd kan worden. Er is ook een zwembad van 19 meter.

Rantasipi Pohjanhovi - extra mogelijkheden

- gratis wifi
- gratis parkeren
- huisdieren zijn op verzoek toegestaan

Prijzen

Prijslijst Rovaniemi, Rantasippi Pohjanhovi (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension
1/4 - 25/11 45 67

prijs per persoon per nacht 2016 in €

Hotelrondreis Finland Odr: afwisselend Zuid Finland

Finland wordt wel het land van de duizenden meren genoemd. Om precies te zijn telt Finland 187.888 meren, gevuld met zuiver water! Dat kunt u zelf ervaren tijdens deze mooie hotelrondreis Finland als u na een saunabezoek een verfrissende duik wilt nemen. Deze hotelrondreis Finland begint met een rit langs de zuidkust en gaat dan via de Botnische Golf en het daarbij horende afwisselende kustlandschap naar de rust en ruimte van Lapland.