Rovaniemi, Saarenkylä Napariirin Saarituvat

Saarenkylä Napapiirin Saarituvat is gelegen langs de prachtige rivier Kemijoki, 7 km van Rovaniemi. De oude boerderij is in 1972 omgebouwd zodat u op diverse plekken kan overnachten. Sindsdien zijn de bewoners in staat om vakantiegangers in een rustige en gezellige sfeer te ontvangen. Het uitzicht op de rivier is uniek en één van de mooiste plekken in de omgeving van Rovaniemi.
Men heeft gezellige kleine rode vakantiebungalows. In de zomer is er ook de mogelijkheid om er te kamperen.

Napapiirin Saarituvat in Rovaniemi, winterbungalows

Er zijn 16 winter bungalows voor maximaal 4 personen en een huis voor 10 personen. Alle bungalows zijn uitgerust met toilet, douche, mini keuken, tv, beddengoed en handdoeken. In de keuken vindt u een koffiezetapparaat, koelkast, waterkoker, broodrooster, magnetron en borden. Een aantal huisjes hebben een eigen openhaard. Huisdieren zijn van harte welkom.

Napapiirin Saarituvat in Rovaniemi, kampeerhutten

In de zomer (juni t/m augustus) kunt u ook overnachten in een van onze 16 zomer kampeerhutten. De kampeerhutten zijn voorzien van elektrische verwarming, kookplaat, koffiezetapparaat, koelkast, beddengoed en handdoeken. Toiletten en douches vindt u in het hoofdgebouw.
Huisdieren zijn van harte welkom.

Napapiirin Saarituvat in Rovaniemi, mogelijkheden

De accommodatie ligt slechts 10 minuten rijden van de luchthaven Rovaniemi. In de omgeving kunt u onder andere skien in het skigebied Qunasvaara en golven. Kinderen kunnen genieten van een bezoek aan het Santa park op slechts 5 kilometer van de accommodatie. Natuurlijk kunt u wandeld genieten van de prachtige omgeving. 

Prijzen

Prijslijst Rovaniemi, Saarenkylä Napariirin Saarituvat (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode *11*
gehele jaar aanvraag
Hytter rondreis Heilagr: Finland en Noorwegen

Een mooie reis door het hoge noorden. Allereerst een kennismaking met Finland, het land met zijn vele duizenden meren en eeuwig zingende bossen. De Finse hoofdstad Helsinki is een smeltkroes van oost en west en daardoor een stad met tal van bezienswaardigheden. Bovendien hebt u ook nog de mogelijkheid om een uitstapje naar Tallinn, de hoofdstad van Estland, te maken.