Rovaniemi, Scandic Rovaniemi City

Midden in het centrum van Rovaniemi

Bekijk foto's

Scandic Rovaniemi City is een gerenoveerd hotel met alles wat u nodig heeft midden in het centrum van Rovaniemi.

Accommodatie
De kamers hebben een modern design. De familiekamers zijn voorzien van een stapelbed zodat u voldoende ruimte overhoudt in de kamer. Alle kamers beschikken over een TV, een badkamer met een douche. Het hotel beschikt over een 24-uurs shop waar u koffie, thee, drankjes en kleine snacks kunt kopen.

De stoomsauna biedt uitzicht op de stad en kan privé worden geboekt. Fietsen en nordic walking-stokken zijn gratis te leen bij de receptie. Daarnaast zijn er in de winter tal van winteractiviteiten mogelijk.

Omgeving
De stad Rovaniemi, de ‘hoofdstad' van Fins Lapland, was in 1944 totaal vernietigd. Na de oorlog werd Rovaniemi herbouwd volgens de oorspronkelijke tekeningen van de bekende Finse architect Alvar Aalto. Zo zijn de bibliotheek en Lappia Hall een markant voorbeeld van zijn werk. De airport shuttle bus stopt recht voor het hotel en daarnaast zijn het centraal station en bus station dichtbij. U kunt uw auto parkeren in de parkeergarage naast het hotel. Het wetenschapsmuseum Arktikum ligt op 600 meter afstand. Het hotel zelf heeft een eigen restaurant met lokale delicatessen en serveert lunch en diner. Daarnaast kunt u hier gezellig een drankje doen. De sauna zorgt voor heerlijke ontspanning.


Bovenstaande is opgenomen in de volgende reizen

Reis Suvi: arctische dieren & slapen in een glazen iglo

Een 8-daagse reis naar Fins Lapland waarbij u de arctische dieren ontmoet en slaapt in een glazen iglo!

  • Fins Lapland
  • Glazen iglo
  • Noorderlicht
  • Meerdere activiteiten
  • 8 dagen
  • dec - apr
  • Vanaf € 2160